Met een oprolbaar windscherm
zit u uit de wind én uit het zicht.

Heeft u wel eens last van een koude wind op uw terras, maar vindt u op de heetste dagen een koel briesje juist wel aangenaam? Dan is een oprolbaar windscherm precies wat u nodig heeft. Anders dan een vast windscherm, bijvoorbeeld in de vorm van een glazen wand, is een oprolbaar windscherm in uw tuin er alléén als u er behoefte aan heeft. Bijkomend voordeel van een uitrolbaar windscherm is dat u het op een discrete manier kunt gebruiken om uw privacy te verhogen. Een windscherm van textiel is niet meteen zo’n ‘muur’ en beschermt u desondanks effectief tegen nieuwsgierige blikken.

zijscherm_windscherm_blok3

Windscherm uitrolbaar vanaf de muur

Bij Van Beem verkopen we de windschermen van markilux, het Duitse A-merk waar we ook al onze zonneschermen laten maken. We kunnen daardoor uw oprolbare windscherm exact op maat leveren en monteren. Denk bijvoorbeeld aan een windscherm dat naar de voorzijde steeds lager afloopt, in de zelfde dalingslijn als uw zonnescherm. Waarbij we meestal ook dezelfde kleur als het zonnescherm gebruiken. Al is een afwijkende kleur ook heel goed mogelijk, voor een speels en kleurrijk effect.

Windscherm op terras of onder de veranda

Het scherm is aan één zijde aan de muur bevestigd, zodat u het uit kunt trekken en bevestigen aan een vrijstaande paal op granieten sokkel. Als u een veranda of pergola heeft, kunt u het windscherm ook tussen twee staanders uitrollen, om zo de gehele zijwand van uw terrasoverkapping af te sluiten. Met windschermen aan beide zijden creëert u een afgesloten ‘tuinkamer’. U zit nog steeds buiten, maar wel lekker uit de wind én uit het zicht.

Tip: een wit windscherm leent zich uitstekend als projectiescherm voor video’s. Zo heeft u een heuse terrasbioscoop.

  • Kenmerken van een
    zijscherm/windscherm

  • Onderhoudsvrij
  • Waterdicht
  • In vele kleuren en patronen
  • Duurzaam

Bekijk de mogelijkheden op ons windscherm-terras

In onze showroom te Zwanenburg hebben we een terras met windschermen ingericht, zodat u de kwaliteit van een markilux oprolbaar windscherm kunt ‘beleven’. Wij zijn zeven dagen per week open en adviseren u graag over windschermen, zonneschermen, pergola’s en veranda’s, en al het andere wat uw buitenleven kan veraangenamen.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes