Verandazonwering verhoogt het comfort in uw serre of onder de terrasoverkapping

Het glazen dak van uw serre of veranda beschermt u tegen de regen, maar in de zomer kan het onder zo’n terrasoverkapping wel behoorlijk warm worden. Gelukkig kan een goede verandazonwering uw serre weer comfortabel maken. Wij leveren uitsluitend de zonwering voor serre van het Duitse A-merk markilux, met keuze uit verschillende modellen.

verandazonwering_blok3

Onderdak zonwering voor serre

Bij deze verandazonwering monteren wij de cassette en de geleiderrails onder het glazen plafond van uw terrasoverkapping. Het voordeel van dit systeem is dat uw zonwering minder te lijden heeft van de elementen. Het glazen dak beschermt het doek tegen neerslag en stof, waardoor het langer schoon blijft. Het scherm zit met een speciaal ritssysteem (tracfix) vast in de zijrails, zodat het prachtig strak zit en ook bij flinke wind niet zal klapperen.

Zonwering op het serre-dak

Een andere oplossing is een zonnescherm bóven het serre-dak, buiten de veranda. Voordeel hiervan is dat onder dit scherm ook het dak zelf in de schaduw ligt, waardoor het minder warm wordt. Met dit systeem van markilux kunnen we een beschaduwd oppervlak tot 36m2 creëren. Is uw verandadak groter dan dat? Geen probleem. Dan monteren we simpelweg meerdere zonneschermen naast elkaar.

  • Kenmerken van veranda zonwering

  • Onderhoudsvrij
  • Waterdicht
  • Windbestendig
  • In vele kleuren en patronen
  • Opties voor veranda- en
    serrezonwering

  • Afstandsbediening
  • LED-verlichting

Bekijk de verandazonwering in onze showroom

In onze showroom vindt u een van de grootste collectie veranda’s van Nederland, waarbij wij natuurlijk ook de verschillende zonweringsoplossingen voor de veranda hebben gemonteerd. Zo kunt u in de praktijk zien hoe deze serre-zonneschermen werken op of onder de terrasoverkapping. Onze vestiging in Zwanenburg is zeven dagen per week open. U bent er van harte welkom.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes