Screens: verticale zonwering beschermt
tegen zonlicht en nieuwsgierige blikken

Screens zonwering is handig als u weinig ruimte heeft voor een uitval- of knikarmscherm. De verticale zonnescreens hangen immers strak voor uw ramen. Voordelen van screens zonwering zijn de bescherming van uw interieur tegen het felle zonlicht en de verhoogde privacy.

verticalezonwering_blok3

Screens: verduisterend of filterend

Bij het plaatsen van verticale zonwering kunt u kiezen tussen totaal verduisterende screens en standaard screens. De gewone screens laten wel wat licht door, met als voordeel dat u er vanuit de kamer doorheen kunt kijken, terwijl het zicht van buiten naar binnen geblokkeerd wordt. ’s Avonds is dat echter omgekeerd. Als het buiten donker is en binnen licht, kan men door de screens van buiten naar binnen kijken. U heeft dan dus toch nog gordijnen nodig. Het alternatief zijn verduisterende screens, die het binnen echt donker maken. Deze screens zijn geheel ondoorzichtig, en dus ook geschikt om bijvoorbeeld een slaapkamer te verduisteren. Doordat de screens aan beide zijden in rails gevat zijn, komt er echt geen licht meer binnen.

Hoogwaardige techniek voor strakke screens

Wij verkopen alleen zonneschermen van het Duitse A-merk markilux, en dat geldt dus ook voor de verticale variant. Deze screens zijn geheel windvast en blijven jarenlang mooi en strak, mede als gevolg van innovatieve technische toepassingen, zoals het gebruik van gasveren om het doek continu op spanning te houden. Daarnaast is er het tracfix geleidersysteem, waarbij het doek in een ritsgeleiding loopt. Met als bijkomend voordeel dat ook insecten er niet langs kunnen. Overigens zijn deze screens ook met geïntegreerde hor verkrijgbaar, voor als u het raam én het screen open wil laten maar geen insecten binnen wilt.

  • Kenmerken van verticale zonwering/screens

  • Onderhoudsvrij
  • Waterafstotend
  • Verduisterend
  • In alle kleuren en patronen
  • Opties voor verticale
    zonwering/screens

  • Afstandsbediening

Expositie zonwering screens buiten en binnen

In onze showroom in Zwanenburg kunt u zeven dagen per week binnen lopen om verschillende screens live te bewonderen. Onze zonweringadviseurs geven u graag een demonstratie van de elektrische bediening en kunnen u veel inspirerende voorbeelden van screens motieven en kleuren laten zien.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes