Een knikarmscherm van markilux:
de ideale zonwering voor elk terras

Bij onze zoektocht naar het ideale zonnescherm kwamen we al snel uit bij de Duitse producent markilux. Dit familiebedrijf produceert simpelweg de beste zonneschermen die op dit moment in Europa te koop zijn. Markilux streeft ernaar de kwaliteit in eigen hand te houden, zo maken ze zelfs al het schermdoek in een eigen weverij, onderdeel van de zonneschermenfabriek. De markilux knikarmschermen bieden een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding, met name door hun lange levensduur. Zonwering van markilux staat garant voor vele jaren probleemloos genieten van een kleurrijke gevel en een schaduwrijk terras. Niet voor niets krijgt u 10 jaar garantie op het elektrisch bediende knikarm-mechaniek.

knikarmscherm zonwering zonnescherm zonnewering
zonnescherm zonwering knikarmscherm zonnewering
geel zonnescherm zonwering knikarmscherm zonnewering

Het zonnescherm dat bij u past

Het mooie van de markilux zonneschermen is dat het brede assortiment u bijna onbeperkte keuze biedt aan uitvoeringen en kleuren. Van een bescheiden beige of donkergroen zonnescherm tot een vrolijke veelkleurige streep. Voor speciale projecten of horecabedrijven kan markilux ook schermen leveren met afbeeldingen of logo’s op de doeken: een extra voordeel van de eigen computergestuurde weverij.

Een knikarmscherm voor elk terras

Heeft u een ruime tuin of een groot terras? Ook dan kunnen wij een passend knikarmscherm leveren. Er zijn markilux zonneschermen met een breedte tot wel 7 meter. Dit bij een uitval van maximaal 4 meter, voor een totaal terrasoppervlak van 28m². Het is ook nog mogelijk om twee zonneschermen te koppelen, voor een totaal van 13 meter breedte en 52m² oppervlak.

knikarmscherm zonnescherm zonwering zonnewering
 • Kenmerken van een
  knikarmscherm

 • Onderhoudsvrij
 • Waterdicht
 • Roestvast
 • Grote maten mogelijk
 • Opties en accesoires
  voor een knikarmscherm

 • Verwarming
 • LED-Verlichting
 • Windsensor
 • Elektrische bediening

Zonwering van knikarmscherm tot screen

In onze showroom in Zwanenburg kunt u zeven dagen per week een grote collectie zonneschermen bewonderen, in ware grootte gemonteerd aan onze al even ruime collectie veranda’s. Knikarmschermen, maar ook vrijstaande zonwering, speciale verandazonwering en de zogenaamde ‘screens’, uitrolbare verticale schermen. Onze adviseurs geven u graag nadere uitleg en een demonstratie van de werking van een elektrisch zonnescherm.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes