Zonwering - van Beem
42
page-template-default,page,page-id-42,site-content,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-14.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Zonneschermen van het Duitse topmerk markilux

Kiest u bij het investeren in uw woning en uw tuin – en dus ook als het gaat om zonwering – resoluut voor kwaliteit? Dan sluit uw instelling perfect aan bij die van Van Beem. Ook wij hebben ervoor gekozen om alléén de allerbeste merken aan te bieden. Dit is immers de enige manier om een letterlijk en figuurlijk duurzame toekomst op te bouwen aan de zij van onze klanten. Op het gebied van zonwering werken wij nauw samen met onze Duitse partner, het A-merk markilux. Zonneschermen en screens (verticale rolschermen tegen het raam) die met de hand op maat gemaakt zijn om een leven lang mee te gaan. Niet goedkoop, maar uiteindelijk wél voordelig!

 

Net zo strak als in Rob’s Grote Tuinverbouwing

Wellicht hebt u in het televisieprogramma Rob’s Grote Tuinverbouwing wel eens gezien hoe Rob zijn gasten verrast met een razendsnel maar superstrak gemonteerd zonnescherm boven hun terras. Een perfecte manier om de benutbare buitenruimte flink te vergroten, met bescherming tegen te felle zon, maar ook tegen harde regen en wind! De monteurs die u dan op televisie aan het werk ziet, zijn de ervaren jongens van Van Beem, want Rob komt regelmatig bij ons inspiratie opdoen, en als markilux partner zijn wij Rob’s hofleverancier in zonneschermen.

 

Veelzijdige oplossingen tegen alle elementen

De markilux zonneschermen bieden letterlijk ‘veel-zijdige’ oplossingen, met niet alleen bescherming van boven, maar ook van opzij en zelfs van voren. Onze markilux systemen omvatten namelijk naast uitrolbare zonneschermen ook oprolbare wanden en zelfs de zogenaamde ‘volants’, waarmee u uw terras aan de voorzijde beschermt tegen de laaghangende zon of een iets te koel briesje. Of zeg maar rustig ‘bries’, want markilux zonneschermen zijn bestand tegen windkracht 6.

 

Inspiratie? Vertrouw op Van Beem en markilux

U denkt bij zonwering wellicht vooral aan een scherm dat vanuit de gevel naar voren komt. Met van die knikarmen. Klopt, maar er is nog veel meer onder de zon! Zoals zonneschermen met zijgeleiding (geen knikarmen), speciale pergola-zonneschermen die u ook midden in de tuin kunt zetten en de bijzondere draaibare ‘Planet’ zonwering, een soort enorme uitrolbare design-parasol, ideaal voor op een tweede terras of bij het zwembad.

 

Kom kijken, u gelooft uw ogen niet

We kunnen hier wel blijven opscheppen over onze topkwaliteit zonwering, en de foto’s geven natuurlijk ook al een aardige indruk, maar om de kwaliteit en het design echt te beleven moet u onze zonneschermen eigenlijk even in actie zien. Wij hebben ze op ware grootte geïnstalleerd in onze ‘experience showroom’. Neem contact op voor een afspraak, dan geven we u graag een rondleiding door de zonnige maar schaduwrijke wereld van markilux.

WordPress Themes