Zonwering van het topmerk markilux

Kiest u bij het investeren in uw woning en uw tuin – en dus ook als het gaat om zonwering – resoluut voor kwaliteit? Dan sluit uw instelling perfect aan bij die van Van Beem. Ook wij hebben ervoor gekozen om alléén de allerbeste merken aan te bieden. Dit is immers de enige manier om een letterlijk en figuurlijk duurzame toekomst op te bouwen aan de zij van onze klanten. Op het gebied van zonwering werken wij nauw samen met onze Duitse partner, het A-merk markilux. Zonneschermen en screens (verticale rolschermen tegen het raam) die met de hand op maat gemaakt zijn om een leven lang mee te gaan.

Type
Stijvolle verticale zonwering die perfect aansluit bij de stijl van uw woning. Screens in elke kleur en patroon.
Meer informatie
Klassieke knikarmschermen in een modern jasje. Kwaliteitszonwering op maat.
Meer informatie
Stijlvol genieten van een zonnige dag in uw veranda of serre met hoogwaardige zonwering.
Meer informatie
Met vrijstaande zonwering op maat geniet u op een stijlvolle manier van comfortabele schaduw.
Meer informatie
Flexibele bescherming tegen wind en inkijkers. Op maat gemaakt in uw favoriete kleur.
Meer informatie

Net zo strak als in Rob’s Grote Tuinverbouwing

Wellicht heeft u in het televisieprogramma Rob’s Grote Tuinverbouwing wel eens gezien hoe Rob zijn gasten verrast met een razendsnel maar superstrak gemonteerd zonnescherm boven hun terras. Een perfecte manier om de benutbare buitenruimte flink te vergroten, met bescherming tegen te felle zon, maar ook tegen harde regen en wind! De monteurs die u dan op televisie aan het werk ziet, zijn de ervaren jongens van Van Beem, want Rob komt regelmatig bij ons inspiratie opdoen, en als markilux partner zijn wij Rob’s hofleverancier in zonneschermen.

Ervaar de hoge kwaliteit

We kunnen hier wel blijven opscheppen over onze topkwaliteit zonwering, en de foto’s geven natuurlijk ook al een aardige indruk, maar om de kwaliteit en het design echt te beleven moet u onze zonneschermen eigenlijk even in actie zien. Wij hebben ze op ware grootte geïnstalleerd in onze ‘experience showroom’. Neem contact op voor een afspraak, dan geven we u graag een rondleiding door de zonnige maar schaduwrijke wereld van markilux.

Uw droom, ons werk

U heeft een droom. Duurzame zonwering die naadloos aansluit bij de stijl van uw woning. Wij nodigen u uit om met ons om tafel te gaan. Samen verkennen we uw ideeën en leggen we verschillende mogelijkheden voor. Uw keuze vertalen we door naar een 3D-projectvideo, zodat u kunt zien hoe het gaat worden, nog voordat we begonnen zijn. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Plan vrijblijvend een afspraak met ons in.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes