Stel zelf uw zonwering samen

Weet u al precies welk soort zonwering u wilt, of wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn? Als zonweringsspecialist maken wij het u graag zo gemakkelijk mogelijk om zelf uw zonwering samen te stellen. Of het nu gaat om de techniek, het formaat, de framekleur of het doekdessin, de Markilux zonwering configurator helpt u stap voor stap de keuzes te maken om te komen tot de zonwering die precies past bij uw woning, tuin en/of balkon.

Hoe werkt het?

1. Open de Markilux app.
2. Selecteer waar de zonwering geplaatst moet worden door het linker uiteinde, het rechter uiteinde en de schermhoogte vast te stellen.
3. Zodra u de bevestigingsplaats geselecteerd heeft, kunt u het model uitkiezen.
4. U ziet vervolgens het gekozen zonweringsmodel op de bevestigingsplaats in de configuratie verschijnen.
5. Als laatste stappen kunt u de breedte, uitval, hellingshoek, doekkleur en framekleur van de zonwering nog aanpassen. Ook kunt u optioneel een volant (verticaal scherm aan de voorzijde) toevoegen en de schaduw simulatie bekijken.

Laat het ideale zonnescherm maken

Heeft u eenmaal de ideale zonwering samengesteld, dan volgt de volgende stap: laat uw zonwering maken! U slaat uw geconfigureerde scherm op en maakt een afspraak bij uw Markilux vak partner, die graag en vakkundig samen met u alle keuzes nog eens naloopt en eventueel bij u thuis aanvullende metingen verzorgt. Vervolgens kunnen wij op basis van de uitkomsten precies uw perfecte zonwering in productie zetten.

Natuurlijk kunt u de zonweringen ook bij ons in de showroom komen bekijken

Het selecteren, aanschaffen en monteren van een luxe zonwering gaat een stuk eenvoudiger met het advies en de inspiratie van een Markilux vak partner. Wij staan 7 dagen in de week voor u klaar voor een adviesgesprek.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes