Zwemspa of endless pool…
eindeloos plezier van uw zwembad

Een zwemspa, ook wel ‘endless pool’ genoemd, is een compact zwembad met allerlei mogelijkheden om uw zwemervaring spannender, veelzijdiger, gezonder en sportiever te maken. Denk aan een tegenstroom zweminstallatie waardoor het lijkt of er geen einde aan uw zwembad komt (vandaar dus ‘endless pool’), en aan aanhechtingspunten voor diverse fitness-apparatuur. En natuurlijk is een zwemspa ook te gebruiken als jacuzzi bubbelbad of wellness pool met chromotherapie-verlichting.

Zwemspametvlonder

Kleine tuin? Zwemspa kopen!

Behalve een investering in sportieve training en uw conditie is een zwemspa kopen ook dé manier om in een kleine tuin toch een volwaardige zwembeleving te creëren. Kinderen genieten vier seizoenen lang van de zwemspa, die door zijn geïntegreerde verwarming én automatische reiniging inderdaad zomer en winter comfortabel te gebruiken is. Zelfs als er een pak sneeuw op het terras ligt, is uw zwemspa beschikbaar om een heel ‘eindeloos’ baantje te trekken. En natuurlijk kunt u de zwemspa zonder verwarming ook prima gebruiken als plonspoel bij de sauna.

Zwemspa ervaringen: spelen, sporten of relaxen

Er zijn verschillende uitvoeringen van de zwemspa. Wij voeren het bekende Canadese A-merk Hydropool, zo’n beetje de beste zwemspa’s en jacuzzi’s ter wereld. Van de Hydropool Aquaplay voor meer recreatief gebruik, via de Aquatrainer voor waterfitness tot en met de ‘Executive Sport’ uitvoering voor de serieuze duursporter die op zoek is naar low impact cardio zwemtraining. Overigens kunt u ook in de serieuze training-pools gewoon rustig zwemmen of alleen maar wat rondhangen. De tegenstroom-installatie kan gelukkig ook uit.

 • Kenmerken van een
  zwemspa

 • Zwembad met tegenstroom
 • Combineert sportief zwemmen en relaxen
 • Zelfreinigend
 • Opties voor zwemspa
  inrichting en comfort

 • Verlichting
 • Verwarming
 • Jets
 • Aromatherapie

Zwemspa kopen begint met goede informatie

In onze showroom in Zwanenburg (bij Schiphol) geven we u graag alle informatie over de Hydropool zwemspa’s en endless pools. Ook kunt u ter plekke een aantal modellen bewonderen, waarbij wij u graag laten zien waarom deze zwemspa’s de investering in een A-merk waard zijn.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes