Een zwembad in de tuin… de luxe van een eigen zwembad

Zeker de laatste jaren, met die hete zomers, zullen heel wat mensen hebben verzucht: “Hadden we maar een zwembad in de tuin.” Maar een eigen zwembad laten plaatsen lijkt toch een grote investering. Om nog maar niet te spreken van het gedoe van zo’n zwembadproject. Aan de andere kant, als uw eigen zwembad er eenmaal ligt, levert het óók een belangrijke meerwaarde op. Op korte termijn: voor het leven van uzelf en uw gezin. En op langere termijn: voor de waarde van uw huis. Want mocht u ooit willen verkopen, dan verkoopt u wél een huis met een eigen zwembad in de tuin.

Zwembadmettuinhuis

Zwembad laten plaatsen makkelijker dan u denkt

Van Beem is specialist in buitenleven. In het planten en onderhouden van uw tuin, maar ook in de meer technische projecten, zoals het plaatsen van moderne elektrische zonwering, het bouwen van een complete veranda of een luxe tuinhuis. Óf het ontwerpen en aanleggen van een prachtig, onderhoudsvrij zwembad op maat.

Zwembad op maat bij uw huis en tuin

Een groot voordeel van een project onder leiding van een hoveniersbedrijf is dat wij proactief meedenken over het ontwerp van uw nieuwe maatwerk zwembad in relatie tot uw tuin en woning. Het is immers een belangrijke ingreep in het landschap, en het moet in één keer goed. Bovendien kunnen we ook alles om uw zwembad heen tot in de puntjes verzorgen. De aanleg van de terrassen en paden, het creëren van een beschut terras, het (her)planten van onderhoudsarme struiken, en natuurlijk het herstel van uw tuin na de graafwerkzaamheden. Het complete project met één aanspreekpunt en één eindverantwoordelijke, ook voor de garantie. Als wij klaar zijn, ziet uw tuin met zwembad er weer uit om door een ringetje te halen, terwijl het zwembad op natuurlijke wijze versmelt met de omgeving. Alsof de oorspronkelijke architect het altijd zo bedoeld heeft!

 • Kenmerken van een
  zwembad

 • Minimaal onderhoud
 • Toepassing van duurzame vinylester dat osmose bestendig is.
 • Opties voor zwembad
  inrichting en comfort

 • Jetstream
 • Watervallen
 • Meet- en regelsysteem voor waterkwaliteit
 • Zwembadverwarming
 • Verlichting
 • Zwembadafdekking
 • Zwembad stofzuiger

Zwembadverlichting en andere accessoires

Hebben we het over een zwembad, dan horen daar natuurlijk ook alle accessoires bij, zoals de filterinstallatie, de reinigingsrobot, de zwembadverlichting, een eventuele overkapping of dekzeil en beveiligingsmaatregelen, zoals een alarm, hekwerken of glazen wanden. In onze grote showroom in Zwanenburg laten wij u graag zien wat de mogelijkheden zijn.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes