Een jacuzzi kopen voor buiten in de tuin?
Topmerk Hydropool vindt u bij Van Beem!

Er zijn diverse redenen waarom steeds meer mensen een jacuzzi kopen bij Van Beem. Ten eerste zijn wij leverancier van Hydropool, het Canadese A-merk voor hot tubs en spa-zwembaden. Ten tweede hebben wij een eigen technisch team, met verstand van waterpartijen, verandabouw, zonneschermen, zwembaden en whirlpools. En ten derde zijn wij een hoveniersbedrijf, en dus gespecialiseerd in alles wat met de inrichting van tuinen te maken heeft, voor optimale integratie van uw jacuzzi in de tuin.

Jacuzziplaatsen

Eén verantwoordelijke voor uw jacuzzi-project

Als u bij ons een Hydropool hot tub met whirlpool-installatie koopt, bent u verzekerd van professionele installatie, onder verantwoordelijkheid van een vaste contactpersoon. Uw spa-jacuzzi wordt volgens de regelen der kunst geplaatst en aangesloten op water en elektriciteit, natuurlijk conform de vigerende wettelijke regels en veiligheidsvoorschriften. Van Beem is leverancier én verantwoordelijke voor de garantie. Een rustgevend gevoel.

Bubbelbad kopen bij de hovenier

Een bubbelbad buiten in de tuin moet zodanig geïnstalleerd worden dat u er optimaal plezier van heeft. Dat betekent onder meer dat we bij de plaatsing rekening houden met begroeiing. Enerzijds wilt u struiken voor privacy, maar liefst zonder bladverlies. Beschutting, maar niet te veel schaduw. Wij houden rekening met de bestaande beplanting en kijken daarbij óók naar de toekomst. Een jonge esdoorn lijkt prima te passen bij een Canadese whirlpool, maar over vijf jaar zit u in de schaduw in een bubbelbad vol rode blaadjes. Ook de aanleg van terrassen, een opstapje en paden van het huis naar de whirlpool verzorgen wij graag, zodat u comfortabel naar en van uw jacuzzi kunt lopen, ook op blote voeten.

 • Kenmerken van een
  jacuzzi

 • Innovatieve massagetechnieken
 • Opties voor jacuzzi
  inrichting en comfort

 • Verlichting
 • Verwarming
 • Lichttherapie
 • Aromatherapie
 • Hydromassage

De weldaad van een privé-jacuzzi

Ontspannende bubbels, stevige hydromassage, lichttherapie, aromatherapie… een eigen privé-jacuzzi is een rijk bezit waar u jarenlang van kunt genieten. Zeker als u kiest voor een Hydropool hot tub via Van Beem, met de ontspannen wetenschap dat de service perfect in orde is. Kom naar onze showroom en ontdek de vele mogelijkheden op het gebied van jacuzzi’s.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes