Vrijstaande veranda in hout of aluminium.
Een overdekt terras waar u maar wilt.

Een vrijstaande veranda is een goede keuze als u een ruime tuin heeft, terwijl het terras aan uw huis geen ideale zonligging heeft. U kunt met een vrijstaande veranda immers een nieuw overdekt terras creëren waar u maar wilt. Pal op het Zuiden in de zon achter in de tuin als uw woning Noord-gericht is. Of misschien is uw terras juist zeer zonnig en wilt u juist ergens anders een vrijstaande veranda bouwen om een schaduwrijk en beschut terras creëren. Daar kunt u dan ook op de allerheetste dagen comfortabel buiten zitten en genieten van uw tuin.

Verandavrijstaand

Losstaande veranda als tuinkamer

Laat u uw veranda vrijstaand bouwen, dan kan deze dus overal waar u wilt geplaatst worden. Met één dichte aluminium achterwand, meestal aan de perceelgrens, maar ook eventueel met zijwanden en zelfs een voorzijde met glazen schuifdeuren of glazen vouwwanden. Een volledig dicht te maken losstaande veranda is een volwaardige extra leefruimte, zeker als u de veranda ook voorziet van verwarming en verlichting. Wij bouwen alle veranda’s op maat, dus ook de vrijstaande veranda. In formaten tot wel 42m² oppervlak, met alle denkbare opties. Zelfs een houtkachel is mogelijk in uw vrijstaande veranda.

Vrijstaande veranda bij het zwembad

Mensen met een zwembad overwegen soms een zwembad-overkapping te laten bouwen. Een andere manier om het zwemseizoen te verlengen is met een vrijstaande veranda. U plaatst de veranda met de rug naar de wind en de opening op het zuiden om een comfortabel zwembadterras te creëren. Eventueel voorzien van uitrolbare windschermen en terrasverwarming, zodat u zelfs als het wat frisser wordt zo uit het water in de heerlijk beschutte vrijstaande veranda nog elk zonnestraaltje mee kunt pikken.

 • Kenmerken van een
  vrijstaande veranda

 • Onderhoudsvrij
 • Waterdicht
 • Roestvast
 • Grote maten mogelijk
 • Opties voor veranda’s
  inrichting en comfort

 • Zonwering
 • Vloeren
 • Verlichting
 • Dubbele deuren
 • Verwarming
 • Verandameubels

Vrijstaande veranda bouwen? Bezoek eerst onze showroom!

Als u zich breed wilt oriënteren op de mogelijkheden op het gebied van veranda’s, dan is onze showroom hét ideale startpunt. U vindt er tientallen veranda’s, ‘live’ te bewonderen op ware grootte. Wij zijn 7 dagen per week open en er lopen veel mensen rond met verstand van veranda’s. Wilt u echt uitgebreid advies, bel dan liever eerst voor een afspraak, zodat we iemand voor u vrij kunnen maken.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes