Terrasoverkapping met doek
Vouwdak met harmonica-doek voor optimale beschutting

Een stijlvolle manier om schaduw te creëren is een terrasoverkapping met harmonica-doek, ook wel een vouwdak-pergola genoemd. Dit is een perfecte oplossing voor een terras op het Zuiden in de volle zon. Een terrasoverkapping met doek stelt u in staat een licht- en waterdicht, stevig dak te creëren, waaronder u in alle omstandigheden comfortabel, in de schaduw en droog, kunt verblijven.

Pvc-doek

Italiaans design, Nederlands vakmanschap

Bij Van Beem hebben we lang gezocht naar de beste leverancier voor onze vouwdaken. Een terrasoverkapping met doek moet esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook technisch perfect werken. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een Italiaanse fabriek met een uitstekende reputatie en - zoals u op de foto’s ziet - bijzonder fraaie terrasoverkappingen met harmonicadoek. Wij werken nauw met de Italianen samen bij de levering van uw vouwdak. Waarbij wij eerst bij u ter plekke de situatie komen inmeten, zodat we alles perfect op maat kunnen bestellen. De Italianen doen met grote zorgvuldigheid het productiewerk en onze eigen monteurs zorgen vervolgens weer voor het opbouwen. Van Beem neemt de verantwoordelijkheid voor het totale project en garandeert ook uw tevredenheid. U weet dus zeker dat u een bijzonder mooie en perfect gebouwde terrasoverkapping krijgt, voor jarenlang probleemloos buiten genieten.

Hoe werkt een terrasoverkapping met harmonicadoek?

Het harmonicadoek is gemaakt van PVC, bestand tegen felle zon en ijzige koude, en blijft dan ook jarenlang kleurecht en flexibel. De elektrische installatie heeft natuurlijk een afstandsbediening, zodat u met een druk op de knop uw veranda-overkapping open kunt schuiven. U heeft als het ware een ‘cabrio-terras’: lekker open als de zon schijnt, en lekker dicht als het te heet of te nat is.

 • Kenmerken van een
  vouwdak

 • Onderhoudsvrij
 • Waterdicht
 • Variabele levensruimte
 • Licht- en UV-bescherming
 • Hoge windstabiliteit
 • Opties voor vouwdaken
  inrichting en comfort

 • Vloeren
 • Verlichting
 • Screen
 • Verwarming
 • Tuinmeubelen
 • Electriciteit

Terrasoverkapping harmonicadoek demonstratie

We kunnen ons voorstellen dat u graag eens ziet hoe zo’n openvouwend terrasdak in de praktijk ‘uitpakt’. Dat kan. Wij hebben een complete overkapping met vouwdak in onze showroom staan (naast tientallen andere veranda’s) en we demonstreren het harmonicadak graag voor u. Onze vestiging in Zwanenburg is zeven dagen per week – en dus ook op zondag – geopend. U bent er van harte welkom.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes