Een ‘om-de-hoek’ veranda: ruimte en licht rondom

Een zogenaamde ‘hoek-veranda’ is een tuinkamer die doorloopt aan twee zijden van uw huis. De veranda omhelst als het ware uw woning en creëert zo een L-vormige ruimte met licht van alle kanten. Zo maakt u optimaal gebruik van de ruimte rondom uw woning en kunt u uw beide terrassen het hele jaar door gebruiken.

Verandahoek

Hoek-veranda vraagt om maatwerk

Van Beem is specialist in maatwerk-veranda’s. Ons vakkundige team van eigen monteurs in vaste dienst kunnen elke denkbare veranda bouwen, dus ook een veranda om de hoek. Een hoek-veranda bouwen is overigens lang niet zo eenvoudig als een recht-toe-recht-aan veranda. Je hebt te maken met een overgang van de ene schuinte naar de andere, met een overgang in de vorm van een waaierdak met ‘taartpunten’ van glas of polycarbonaat. In plaats van eenvoudige hoeken van 90 graden moet je werken met verschillende schuintes. En ook nog eens rekening houden met de juiste verhouding tussen rigiditeit en flexibiliteit. Een veranda om de hoek krijgt andere krachten te verwerken dan een standaardveranda.

Maatwerk met garantie

Juist bij een hoekveranda is het belangrijk om te werken met één verantwoordelijke leverancier, die het volledige bouwproject op zich neemt. Wij verkopen u niet alleen een veranda, we komen uw veranda ook nauwkeurig inmeten, bestellen de onderdelen bij de fabriek (overigens een Duits A-merk en familiebedrijf, net als wij), verzorgen de volledige aanbouw én zijn verantwoordelijk voor de garantie. U bent verzekerd van een perfect resultaat en als er ooit iets is, dan staan wij altijd voor u klaar. Niet voor niets mag Van Beem zich verheugen in een klantwaardering-score van ruim 9 op 10!

 • Kenmerken van een
  hoek veranda

 • Onderhoudsvrij
 • Waterdicht
 • Roestvast
 • Grote maten mogelijk
 • Opties voor veranda’s
  inrichting en comfort

 • Zonwering
 • Vloeren
 • Verlichting
 • Dubbele deuren
 • Verwarming
 • Verandameubels
 • Electriciteit

Hoekveranda in onze showroom

In onze vestiging in Zwanenburg vindt u een van de grootste veranda-showrooms van Nederland. Met tientallen veranda’s op ware grootte, kunnen we u in de praktijk laten zien wat onze hoekveranda’s zo bijzonder en solide maakt. Wilt u graag uitgebreid advies, maak dan vrijblijvend een afspraak. Wij trakteren u graag op koffie met wat lekkers in een van onze mooie showveranda’s.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes