Een tuinkamer aanbouwen of een vrijstaande buitenkamer bouwen… Van Beem regelt ‘t.

Heeft u behoefte aan een aangebouwde tuinkamer om in zomer én winter te genieten van uw tuin, of wilt u ergens op uw terrein een vrijstaande buitenkamer of buitenverblijf laten bouwen? Wij kunnen u helpen vanaf het eerste ontwerp tot de complete bouw, en zelfs uw tuinkamer inrichten.

glazenveranda_blok1

Wat kost een tuinkamer?

Als u overweegt een tuinkamer of serre te laten aanbouwen is de eerste vraag natuurlijk: “Wat kost een tuinkamer bouwen?” Wij weten het antwoord op deze vraag, maar kunnen u pas een concrete indicatie nadat we hebben besproken wat u precies verwacht van uw tuinkamer. Gebruiken we voor de opbouw van uw tuinkamer hout of wilt u een geïsoleerde aluminium tuinkamer aanbouwen? Wat zijn de gewenste formaten? Is er al een fundering? Wilt u een schuifpui of vouwwanden? Is er zonwering nodig? Enfin, u begrijpt, de kosten voor een tuinkamer variëren van ‘valt reuze mee!’ tot ‘hemeltje!’. Wij kiezen altijd voor de beste kwaliteit met een realistische prijs, zodat u ook na vele jaren nog zorgeloos van uw tuinkamer of buitenverblijf kunt genieten. Gegarandeerd!

Een tuinkamer bij elkaar sparen

Mocht u de investering in een mooie, A-merk tuinkamer niet in één keer willen doen, dan is er nog de optie om de tuinkamer bouwkosten over een paar jaar te spreiden. We beginnen dan bijvoorbeeld met een glazen dak op vier staanders, waarbij we er rekening mee houden dat er in de jaren daarop nog wanden en schuiframen bij komen. Later eventueel aangevuld met mooie zonwering en andere accessoires. Zo krijgt u een prachtig buitenverblijf tegen een realistische investering in termijnen.

Een vrijstaand buitenverblijf of tuinkamer van hout

Een alternatieve vorm van een tuinkamer is het ‘buitenverblijf’, dat wil zeggen een vrijstaande tuinkamer van hout met een of meer glazen wanden en deuren. Een structuur die niet aan uw huis is vast gebouwd maar elders op uw terrein staat. Dit is vooral fijn als uw terras aan huis niet op het Zuiden gericht is. U kunt dan een onafhankelijke tuinkamer creëren die wél lekker in de zon ligt. Overigens is een vrijstaand buitenverblijf ook ideaal als overdekt terras of zonnekamer bij een zwembad.

 • Kenmerken van een
  tuinkamer

 • Onderhoudsvrij
 • Waterdicht
 • Roestvast
 • Grote maten mogelijk
 • Opties voor tuinkamer
  inrichting en comfort

 • Zonwering
 • Vloeren
 • Verlichting
 • Dubbele deuren
 • Verwarming
 • Zonnepanelen
 • Verandameubels
 • Electriciteit

Laat u inspireren in onze showroom

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van tuinkamers? Kom kijken in onze showroom. Daar vindt u niet alleen een grote collectie veranda’s, serres en tuinkamers, maar ook alles wat u nodig hebt om uw tuinkamer in te richten. Wij zijn 24/7 open, dus inspiratie putten kan ook op zondag. Graag tot ziens in Zwanenburg.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes