Serre of wintertuin : een geïsoleerde glazen aanbouw

Een geïsoleerde serre is een glazen aanbouw die u het hele jaar door kunt gebruiken als comfortabele tuinkamer. Zo’n zogenaamde ‘wintertuin’ is dus echt een volwaardige extra woonruimte. En inderdaad is het - zoals je zou verwachten van een serre - net als een plantenkas een ideale plek voor allerlei soorten planten. Ook soorten die vooral gedijen in een tropisch klimaat doen het prima in de beschermde omgeving van een geïsoleerde tuinkamer.

Serre

In alle seizoenen genieten van uw serre

Doordat een wintertuin goed geïsoleerd is, met dubbel glas in wanden en dak, is de ruimte makkelijk te verwarmen. U kunt het klimaat zelf regelen met moderne hulpmiddelen als vloer- of terrasverwarming, eventueel aangevuld met luchtbevochtigers. Wel is het belangrijk om goede zonwering aan te brengen, om te voorkomen dat u in de zomer, als de zon direct op uw tuinkamer brandt, naar binnen moet vluchten. Ook het gebruik van een geïsoleerde schuifpui, glazen vouwwanden of elektrisch bedienbare dakschuiframen kan een goede manier zijn om de temperatuur aangenaam te houden.

Een fijne tuinkamer begint met goed advies

Er zijn veel variabelen die het comfort in uw tuinkamer kunnen beïnvloeden. De oriëntatie op de zon, de grootte van de doorgang naar de rest van uw woning, het oppervlak van het dak en de wanden en natuurlijk de kwaliteit van de gebruikte materialen. Bij Van Beem werken we uitsluitend met A-merk producenten, dus wat dat laatste betreft is alles prima in orde. Verder houden wij het totale bouwproces van uw serre of tuinkamer in eigen hand. Wij komen bij u langs om de situatie te bekijken, bespreken met u de mogelijkheden en beperkingen voor de bouw van uw serre en geven u een heldere offerte vooraf. Na uw akkoord meten we alles heel precies in en installeren we uiteindelijk ook uw wintertuin-uitbouw met ons eigen ervaren team. U heeft dus één aanspreekpunt en één verantwoordelijke voor uw totale project.

 • Kenmerken van een
  serre

 • Geïsoleerd
 • Lucht- en waterdicht
 • Roestvast
 • Extra woonruimte
 • Opties voor serre
  inrichting en comfort

 • Zonwering
 • Vloeren
 • Verlichting
 • Schuifpui
 • Openslaande deuren
 • Verwarming
 • Electriciteit

Bekijk de geïsoleerde tuinkamers in onze showroom

In Zwanenburg (bij Schiphol) staat in onze showroom een van de grootste collectie veranda’s en tuinkamers van Europa. U vindt er ook diverse voorbeelden van glazen geïsoleerde serres en tuinkamers, op ware grootte. Met de mogelijkheid de verschillende systemen en accessoires als schuifdeuren, vouwwanden en zonweringen ‘live’ uit te proberen. Wij zijn 7 dagen per week open. Als u een concreet project heeft, is het slim om eerst even te bellen. Dan kunnen we iemand vrijmaken om u serieus (maar natuurlijk vrijblijvend) te adviseren, onder het genot van een lekkere kop koffie.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes