Schuifbare terrasoverkapping:
flexibel genieten van veranda met schuifdak

Steeds meer mensen kiezen voor een schuifbare terrasoverkapping, ofwel een veranda met glazen of polycarbonaat schuifdak dat open en dicht kan. Is dat een interessante investering, of kunt u net zo goed een veranda met vast dak kiezen? Als u het ons vraagt, is het antwoord nét zo variabel als een dak met schuiframen. Het ligt geheel aan uw smaak en uw gewoonten.

Schuifdakveranda_blok3

Waarom een overkapping met schuifdak?

Als u een terras op het Zuiden heeft, zelfs zonder verandadak, dan weet u hoe lastig het is om een echt comfortabele temperatuur te creëren. In de volle zon is het vaak te warm. In de schaduw van een zonnescherm of parasol voelt het al gauw weer te fris. Bovendien… u wilt op uw terras in de zon zitten! Daarom kiest u voor een overkapping van uw terras, al dan niet met zijwanden om de wind te breken. Maar dan wordt het weer snel te broeierig. Met een schuifbare terrasoverkapping kunt u het klimaat in de veranda of onder de pergola veel beter regelen. Door een deel van het op afstand bedienbare dak open te schuiven, laat u de ergste hitte ontsnappen en creëert u een koel briesje. En wordt het te fris… dan doet u het elektrische schuifdak van uw veranda gewoon weer dicht.

Extra voordelen overkapping met schuifdak

Naast de klimaatbeheersing in uw veranda heeft een schuifdak nog meer voordelen. Bijvoorbeeld bij het reinigen van het dak, de dakgoten van uw huis of de ramen in de gevel boven uw pergola. Als u de dakdelen wegschuift, kunt u met een ladder door het dak heen naar boven klimmen, in plaats van over het verandadak te lopen.

 • Kenmerken van een
  schuifdak veranda

 • Onderhoudsvrij
 • Waterdicht
 • Roestvast
 • Grote maten mogelijk
 • Opties voor veranda’s
  inrichting en comfort

 • Zonwering
 • Vloeren
 • Verlichting
 • Dubbele deuren
 • Verwarming
 • Verandameubels
 • Electriciteit

Verschillende uitvoeringen veranda schuifdak

Een schuifdak is er in verschillende vormen en maten, inclusief de mogelijkheid meerdere ramen over elkaar heen weg te schuiven. Daarnaast is het mogelijk een schuifdak te combineren met onderdakse zonwering, voor nóg meer keuze bij het creëren van schaduwrijke en zonnige plekken onder uw pergoladak. Nieuwsgierig? Kom de verschillende opties ‘live’ bewonderen in onze reusachtige showroom in Zwanenburg. Dat kan zeven dagen per week, want we zijn ook in het weekend open.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes