Een houten overkapping op maat
voor een terras met rustieke uitstraling

Vindt u dat er al genoeg metaal en kunststof in de wereld is en kiest u voor de natuurlijke uitstraling van een houten overkapping of pergola voor uw terras? Ook dan kunnen de verandaspecialisten van Van Beem aan uw wensen voldoen. Wij leveren hoogwaardige houten overkappingen van een speciaal door ons geselecteerde A-merk-leverancier. En natuurlijk bouwen onze eigen monteurs uw nieuwe houten terrasoverkapping volgens de regelen der kunst aan uw woning. Zo bent u verzekerd van een solide, topkwaliteit houten pergola of veranda-overkapping, perfect waterdicht afgemonteerd.

Schuifdakveranda_blok3

Houten terrasoverkapping met glas of polycarbonaat

Net als bij onze aluminium veranda’s kunt u ook bij een houten overkapping op maat kiezen uit dakplaten van glas of van polycarbonaat. En binnen de polycarbonaat dakramen is weer keuze tussen doorschijnend of doorzichtig. Voordeel van polycarbonaat is dat het enigszins zonwerend werkt (het laat tot 20% minder licht door) wat met name bij een houten overkapping op het Zuiden een voordeel kan zijn.

Wat kost een houten overkapping

Een van de redenen om voor een houten overkapping te kiezen, is de prijs. Een robuust uitgevoerde houten veranda van onbehandeld, kunstmatig gedroogd Douglas met polycarbonaat platen kost tussen de 150 en 250 euro per m2 terrasoppervlak inclusief montage. Hoe groter de veranda, des te lager de prijs per m2. Wij leveren alleen houten overkappingen op maat en geen zelfbouwpakketten, omdat wij graag de complete bouw - van inmeten tot afwerken - in eigen hand houden. Alleen zó kunnen we u de garantie bieden dat uw houten terrasoverkapping jarenlang probleemloos (en waterdicht!) uw woning blijft sieren.

 • Kenmerken van een houten terrasoverkapping

 • Natuurlijke uitstraling
 • Hout is makkelijk te bewerken
 • Hout is altijd overschilderbaar
 • Maatwerk
 • Opties voor houten terrasoverkappingen
  inrichting en comfort

 • Vloeren
 • Verlichting
 • Dubbele deuren
 • Verwarming
 • Tuinmeubels
 • Electriciteit

Vraag naar onze houten overkapping prijzen

Wilt u meer weten over onze houten overkappingen – prijzen, uitvoering, types – dan kunt u ons altijd bellen op 020-4974 662. Of komt langs in onze showroom in Zwanenburg (vlak bij Schiphol), waar u diverse houten overkappingen op ware grootte kunt bewonderen. Wij zijn zeven dagen per week geopend en staan u graag te woord.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes