Een glazen veranda maakt wonen genieten

Met een veranda met glazen dak aan uw huis kunt u het hele jaar door heerlijk genieten van uw tuin en de zon. Zeker als u kiest voor een veranda-overkapping met naast een glazen dak ook glazen schuifdeuren, zodat u al naar gelang de buitentemperatuur uw veranda af kunt sluiten of juist wijd openzetten. Een afgesloten veranda is echt een volwaardige extra tuinkamer aan uw woning. Zo’n overdekt en beschut terras wordt al snel de favoriete plek in huis. U geniet er zelf dagelijks van, en ook uw gasten zullen uw veranda prijzen.

glazenveranda_blok1

Veranda van glas of polycarbonaat

Als u zich verdiept in de verschillende soorten veranda’s, ontdekt u dat u kunt kiezen tussen veranda’s met glazen dak en veranda’s met een dak van polycarbonaat. Een verschil tussen een veranda met polycarbonaat dak en een veranda met glazen dak is dat polycarbonaat 15 tot 20% minder licht doorlaat, dit betekent dat het hartje zomer wat minder warm wordt onder de overkapping. Een ander verschil is dat u over een veranda met glazen dak gemakkelijk kunt lopen, doe dit natuurlijk wel het liefst over de liggers i.v.m. gladheid en krasjes op het glas.

Een veranda met glazen dakbedekking en zonwering

Voor een veranda pal op het zuiden adviseren wij sowieso toevoeging van zonwering, zodat u desgewenst een beschaduwd terras kunt creëren. Hierbij heeft u de keuze de zonwering te laten plaatsen onder de glazen dakbedekking of boven de glazen dakbedekking. Verder raden wij warmtewerend glas aan. Als specialist in buitenleven kunnen wij u natuurlijk ook prima adviseren over zonwering voor zowel een open terras als voor uw veranda.

 • Kenmerken van een
  glazen veranda

 • Onderhoudsvrij
 • Waterdicht
 • Roestvast
 • Grote maten mogelijk
 • Opties voor veranda’s
  inrichting en comfort

 • Zonwering
 • Vloeren
 • Verlichting
 • Dubbele deuren
 • Verwarming
 • Verandameubels
 • Electriciteit

Bekijk de veranda’s met glazen dakbedekking in onze showroom

Van Beem heeft een van de mooiste veranda-showrooms van Nederland, waar u tientallen veranda’s op ware grootte aantreft. Zo kunt u overkappingen vinden met een glazen of polycarbonaat dak in combinatie met glazen schuifdeuren, maar ook allerlei soorten zonwering. Enfin, kom vooral eens langs bij onze showroom in Zwanenburg. We zijn zeven dagen per week geopend en geven u graag advies over een veranda die perfect past bij uw woning.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes