Een glazen wand voor het zwembad, als windscherm
of als terras- en windscherm in de horeca

Van Beem is leverancier van een A-merk in glazen wanden voor verschillende toepassingen. Een glazen wand rond uw zwembad biedt privacy, bescherming tegen de wind én extra veiligheid. Ook in de horeca kunnen glazen wanden een goede manier zijn om het terras te beschermen.

Schuttingmetglas

Een glazen tuinscherm maakt uw zwembad veiliger

Een onopvallende glazen borstwering van 125 cm met een afsluitbare schuifdeur is al genoeg om te voorkomen dat onbevoegden, kinderen of huisdieren uw zwembad kunnen betreden. Een rustig idee.

Een glazen schutting is een ideaal windscherm

Glazen wanden zijn misschien wel de allerbeste oplossing voor wie een windscherm wil creëren of een terrein wil afsluiten. Duurzaam, makkelijk te onderhouden, milieuvriendelijk, mooi om te zien en – al naar gelang uw wensen – doorzichtig of juist niet!

Een glazen wand is jarenlang veilig genieten

Vanzelfsprekend gebruiken wij alleen glazen schermen van superveilig gehard glas, dat maar liefst 6 keer zo sterk is als gewoon glas. En mocht er tóch een ongelukje gebeuren, dan valt de glasplaat uiteen in kleine, niet snijdende korreltjes. Qua onderhoud is een glazen schutting ook een zorgeloos bezit, want u kunt de wand en de staanders makkelijk reinigen met een sopje. In de meeste gevallen volstaat één keer per jaar, afhankelijk van het gebruik. Het glas van de wand vertoont ook na tientallen jaren nog amper gebruikssporen en de aluminium staanders roesten niet.

Glazen wanden voor meer omzet in de horeca

We zien steeds vaker dat ondernemers in de horeca glazen wanden buiten op hun terras toepassen. Zo zorgen zij dat gasten ook bij minder warm weer langer blijven zitten en dus meer consumeren. Een glazen terrasafscheiding blijkt zich in de praktijk al in één seizoen terug te verdienen.

Glazen windschermen geven uw horecabedrijf extra cachet

Door op een slimme manier gebruik te maken van gesatineerd matglas en transparante panelen kunt u als horecaondernemer uw terras precies zo inrichten als u wilt. Met glazen wanden houdt u goed zicht op uw gasten, zodat u ze letterlijk op hun wenken kunt bedienen.

Glazen wanden met LED-verlichting: meer sfeer op uw terras

Wij verkopen terrasschermen van een innovatieve producent die op intelligente wijze LED-verlichting in zijn glazen wanden integreert. Zo kunt u ’s avonds op een energiezuinige en dus voordelige manier uw terras van sfeerverlichting voorzien. De verlichting is dimbaar en u kunt met de afstandsbediening ook de kleur aanpassen. Door de LED-lampen lichten de gesatineerde delen in het glas extra op, dus als u uw logo of bedrijfsnaam in het geharde glas laat laseren, krijgt uw merk extra aandacht.

Glazen wanden voor zwembad of terras bekijken

Voor meer informatie over onze glazen wanden kunt u altijd contact met ons opnemen. In onze showroom in Zwanenburg hebben we ook enkele glazen wanden geplaatst, zodat u exact kunt zien hoe een glazen scherm in de praktijk uitpakt.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes