De glazen vouwdeur of harmonicadeur: ruimtewinner bij uitstek.

Het heeft iets theatraals… het openschuiven van glazen vouwdeuren die als een harmonica terzijde vouwen om zich in een hoek van het terras te nestelen…. Een complete, solide wand van geïsoleerd dubbel glas verandert in een klein, discreet pakketje. Van Beem is specialist in levering en installatie van Solarlux vouwwanden, vaak als onderdeel van een verandaproject. Al komt het ook wel voor dat we een Solarlux vouwwand in een bestaande gevel plaatsen.

Vouwwanden

Glazen vouwwand met loopdeur

Het is de eerste keer even wennen om een glazen vouwwand te openen. Maar als u eenmaal de slag te pakken heeft, kan een kind de was doen. Wanneer u naar buiten wilt, hoeft de vouwwand natuurlijk niet helemaal open. U kunt alleen het eerste element terzijde vouwen. Een andere mogelijkheid is een loopdeur. Het eerste raam van uw schuifwand bevat dan een afsluitbare glazen deur, die u met een sleutel van binnen én van buiten kunt openen, zonder de vouwwand te ontgrendelen. Zo heeft u dus ook een gewone entree aan de tuinzijde van uw woning, als integraal onderdeel van uw glazen harmonicawand.

Glazen vouwwand prijs en installatie

Het mechaniek van de moderne Solarlux glazen vouwdeuren is zeer betrouwbaar en robuust en staat garant voor jarenlang probleemloos open- en dichtvouwen. Op voorwaarde dat uw glazen vouwdeuren en de bijbehorende glijrails volgens de regelen der kunst geïnstalleerd zijn. Dat luistert nauw, omdat er flink wat gewicht in de rails heen en weer schuift. De gespecialiseerde monteurs van Van Beem hebben reeds honderden verandaprojecten tot een goed einde gebracht. Vandaar dat wij u ook 5 jaar volledige garantie bieden op uw Solarlux vouwwand.

  • Kenmerken van een
    glazen vouwwand

  • Mogelijk met loopdeur
  • Over de hele breedte geopend
  • Verhoogt uw wooncomfort
  • Royale verbinding met buiten

Bekijk de harmonicadeuren in onze showroom

In onze vestiging in Zwanenburg hebben we een grote collectie veranda’s opgebouwd, waarvan ook enkele met levensgrote vouwwanden. Wij geven u graag een demonstratie van de werking. De showroom is zeven dagen per week open.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes