Groots uitzicht met een glazen schuifwand

Een overkapping op zich is al luxe, maar in combinatie met een glazen schuifwand boekt u een enorme winst in comfort. De glazen schuifwand kunt u in de zomer geheel openschuiven en op de koudere dagen creëert u een afgesloten ruimte van uw terras. Door de aanschaf van een glasschuifwandsysteem kunt u van uw overkapping genieten zonder uitzicht en lichtinval te verliezen.

Glaswand

Glazen schuifwand of toch een vouwwand

Nu steeds meer mensen een veranda met glazen wanden aan huis laten bouwen komt daarmee ook de glazen schuifwand weer in beeld. Het belangrijkste voordeel van een glazen schuifwand is natuurlijk het grote raam met onbelemmerd uitzicht naar de tuin. Nadeel is dat het raam ergens naar toe moet schuiven. Ook opengeschoven neemt de schuifdeur ruimte in. En als u kiest voor een deur in bijvoorbeeld drie of vier delen die achter elkaar of naar twee zijden wegschuiven, dan is het voordeel van het grote raam weer weg. In dat geval kunt u beter voor een glazen vouwwand kiezen die als een harmonica helemaal naar één of twee kanten weg klapt.

Comfortabel genieten

De glasschuifwanden zijn onder andere te plaatsen onder terrasoverkappingen, aanbouwen, balkons en carports. U kunt de glazen schuifwand zowel in de zijwand als in de voorwand laten plaatsen. De glasschuifwand wordt gemonteerd op een funderingskoker, zodat u nooit het risico loopt dat de glaspanelen vanwege verzakking eruit kunnen vallen. Door winddichtprofielen op de glaspanelen te plaatsen, wordt de doorlating van wind, muggen en vliegen beperkt.

 • Kenmerken van een
  glasschuifwand

 • 100% transparant
 • Veiligheidsglas
 • Naar beide kanten verschuifbaar
 • Standaard met RVS handgreep
 • Opties voor glasschuifwand
  inrichting en comfort

 • Winddichtprofielen

Schuifwanden-expositie

In onze showroom in Zwanenburg staat een van de grootste collecties veranda’s van Nederland, voorzien van verschillende soorten schuifdeuren en vouwwanden. U bent er zeven dagen per week welkom om proefondervindelijk de verschillende mogelijkheden uit te proberen.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes