Balkonbeglazing, voor nóg meer
plezier van uw balkon en woning

Een balkon is een heerlijk bezit. U kunt er op mooie dagen lekker buiten in de zon zitten en genieten van het uitzicht. Maar een balkon heeft - zeker bij een flatgebouw in de stad - toch ook wel nadelen. Het kan er winderig zijn, als het regent wordt alles nat en soms is er ook sprake van geluidshinder van het verkeer. Voor dit alles kan balkonbeglazing een perfecte oplossing zijn.

Balkonbeglazingschuifbaar

Een aangenaam klimaat achter het balkonglas

Met de moderne systemen voor balkonbeglazing kunt u het balkonglas heel gemakkelijk gedeeltelijk of volledig wegklappen om zo het klimaat op uw balkon te regelen. Is het warm en windstil, dan maakt u uw balkon glasvrij door alle panelen naar één zijde te schuiven en tegen de wand te klappen. Waait het een beetje, dan kunt u een deel van het glas op zijn plaats laten, om lekker uit de wind in de zon te zitten. En is het buiten fris met een waterig zonnetje, dan zit u nog steeds lekker droog en warm achter een volledig gesloten balkonbeglazing.

Geïsoleerde balkonbeglazing

Met onze speciale geïsoleerde balkonbeglazing gaat u nog een stapje verder. Daarmee maakt u van uw balkon een volwaardige extra leefruimte, die u in alle seizoenen kunt gebruiken. Dat is dan waarschijnlijk ook meteen de lichtste ruimte van uw woning, ideaal voor mensen die behoefte hebben aan meer licht in de donkere periode van het jaar, om een dreigende winterdepressie te verdrijven.

 • Kenmerken van balkonbeglazing

 • Beschermt tegen regen en wind
 • Hoog bedieningscomfort
 • Reduceert geluidshinder
 • Opties voor balkonbeglazing
  inrichting en comfort

 • Winddichtprofielen
 • Isolatie
 • Deurklink met slot
 • Verschillende RAL-kleuren

Wat moet een balkonbeglazing kosten?

De balkonbeglazing-prijzen zijn afhankelijk van de aard van de gekozen beglazing en het formaat van uw balkon. Ook de vormgeving en materialen van uw balkon en de daaraan gerelateerde montagemogelijkheden spelen een rol. Hoe dan ook, bij Van Beem kiezen wij steeds resoluut voor de kwaliteit van A-merken. Kom gerust eens bij ons langs met wat foto’s en maten, geven wij u geheel vrijblijvend graag een kostenindicatie voor de professionele beglazing van uw balkon.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes