Veranda van hardhout of aluminium

Een hardhouten veranda is toch wel zo’n beetje het toppunt van luxe. Die mag dus niet ontbreken in ons assortiment. Op zoek naar een hardhouten veranda met een eigentijdse design-uitstraling, strak maar chique, kwamen we uit bij de LXRY Veranda, gemaakt van duurzaam tropisch hardhout.

Naast deze moderne LXRY veranda uit hardhout, omvat ons assortiment ook onderhoudsarme aluminium veranda’s. Al dan niet met schuifdak of zonnescherm voor extra koelte in de heetste maanden, of met isolatie en verwarming voor in de winter. Wat ook uw bedoeling of wens is, wij vertegenwoordigen de allerbeste merken veranda’s en kunnen u dan ook een fraaie selectie tonen.

Materiaal
Met een glazen veranda op maat geniet u elk seizoen van uw tuin en de zon.
Meer informatie
Met een luxe hardhouten veranda op maat haalt u stijl en duurzaamheid naar uw tuin.
Meer informatie

Veranda's in alle soorten en maten

Naast keuze uit het materiaal waar uw veranda van gemaakt is, kunt u ook kiezen tussen verschillende types. Alle veranda's worden op maat gemaakt. Of u nu kiest voor een grote veranda, een vrijstaande versie of een veranda die om de hoek gaat, wij zorgen voor een passende oplossing. Elke veranda type heeft zijn unieke eigenschappen en stijl. Houdt u van klassiek of juist van modern? Wij hebben een ruime collectie aan hoogwaardige veranda's, gemaakt van duurzaam en onderhoudsarm materiaal. Wij luisteren graag naar uw wens en vinden samen met u de ideale oplossing. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Type
Een extra grote veranda op maat zorgt voor extra ruimte. Zonder tussenpaal geniet u van prachtig vrij uitzicht.
Meer informatie
Een moderne veranda met een plat dak op maat gemaakt voor aan uw huis of vrijstaand in uw tuin.
Meer informatie
Een veranda met een recht dak op maat gemaakt voor uw situatie, voorzien van een uniek waterafvoersysteem.
Meer informatie
Met een schuifdakveranda op maat kiest u zelf welk deel van het glazen dak u open of dicht doet.
Meer informatie
Voor elke hoek een oplossing met de veranda om de hoek. Op maat gemaakt aan uw woning.
Meer informatie
Een carport aan huis is een waardevast bezit en een prima investering.
Meer informatie
Een terrasoverkapping met doek stelt u in staat een licht- en waterdicht, stevig dak te creëren, waaronder u in alle omstandigheden comfortabel, in de schaduw en droog, kunt verblijven.
Meer informatie
Geniet met een geïsoleerde serre elk seizoen van uw serre, tuin en extra woonruimte.
Meer informatie

Uw eigen zonnige kamer aan huis?

Wij ontvangen u graag in onze showroom, waar u al onze veranda’s en tuinkamers zeven dagen per week ‘live’ kunt bewonderen. Overweegt u een veranda aan te schaffen, neem dan contact met ons op voor een afspraak, zodat wij met u de wensen en mogelijkheden kunnen bespreken en bekijken welke oplossing in uw geval het meest geschikt is.

Uw droom, ons werk

U heeft u een droom. Een veranda die naadloos aansluit bij de stijl van uw woning. Wij nodigen u uit om met ons om tafel te gaan. Samen verkennen we uw ideeën en leggen we verschillende mogelijkheden voor. Uw keuze vertalen we door naar een 3D-projectvideo, zodat u kunt zien hoe het gaat worden, nog voordat we begonnen zijn. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Plan vrijblijvend een afspraak met ons in.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes