Veranda Zoetermeer

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent een veranda om uw woning in Zoetermeer een nieuwe uitstraling te geven? Een veranda kan u namelijk vele voordelen bieden. Zo heeft u te allen tijde een plek om vrij van weer- en wind te genieten van uw mooie tuin. Met mooi weer kunt u kiezen voor een open dak, of juist voor extra zonwering tegen de hitte. Natuurlijk kunt u ook gewoon voor beide kiezen, de mogelijkheden die u voor een veranda heeft zijn bij Van Beem vrijwel eindeloos.

Veranda met zonwering

Tijdens zomerdagen kan de felle zon een veranda behoorlijk warm maken, waardoor het niet meer mogelijk is om comfortabel te kunnen genieten van uw veranda. Op zulke dagen kan een veranda met zonwering goed van pas komen. De zonwering die wij bij Van Beem aanbieden is van het topmerk Markilux. Wij werken nauw samen met het Duitse A-merk zonwering en bieden ook op dit vlak maatwerk oplossingen voor iedere situatie. Met een zeer lange levensduur hoeft u ook geen zorgen te hebben over het vervangen van de zonwering.

Een veranda van hout of een aluminium veranda

Houdt u van een klassieke sfeer, of bent u meer van een moderne uitstraling? Van Beem biedt u een luxe maatwerk oplossing voor beide voorkeuren. Onze hardhouten veranda is een perfecte oplossing voor een moderne en luxe uitstraling in uw tuin waar u eindeloos van kunt genieten in ieder seizoen. Naast de houten veranda bieden wij ook een aluminium variant aan, welke onderhoudsarm is. Voordat u een keuze maakt raden wij u aan om ons te bezoeken in onze showroom in Zwanenburg, waar onze experts u met uw keuze kunnen ondersteunen. Ook kunt u een afspraak aan huis maken, zodat onze verandaspecialisten een perfect beeld hebben van het type veranda wat uw huis perfect zou complimenten.

Veranda met glazen schuifwand

U kunt uw veranda ook uitrusten met een glazen schuifwand, vouwwand of schuifdeur. Tijdens koudere dagen zit u met een glazen schuifwand goed beschut en met warmere dagen kunt u de deur met een simpele beweging openschuiven en genieten van het warme weer. Welke keuze u maakt is afhankelijk van verscheidene variabelen. Zo dienen we rekening te houden met onder andere de esthetische eisen, de ruimte die het vouwwand-systeem in zal nemen, het isolerende effect en de wijze van bevestiging. U kunt kiezen tussen een bevestiging via een ophanging of via een rail op de vloer.

Vrijstaande veranda

Wanneer u om wat voor reden dan ook geen veranda aan uw huis wilt of kunt hebben kunt u bij Van Beem ook kiezen voor een vrijstaande veranda op maat. Een vrijstaande veranda kan bijvoorbeeld een perfecte tweede terras te creëren welke beter beschut is. U kunt uw privacy onder de veranda garanderen met slim-geplaatste wanden, waardoor een vrijstaande veranda ook een geweldige toevoeging kan zijn naast een zwembad in uw tuin. Een vrijstaande veranda heeft een schuin dak met de goot aan de achterzijde, in tegenstelling tot een veranda als aanbouw. De voorkant is de hoge zijde, wat een ruime uitstraling biedt, waardoor de goot aan de lagere achterzijde gevestigd is. Net als een aanbouw veranda kunt u een vrijstaande veranda geheel samenstellen met de aanvullende opties die u zelf wilt.

Wij zien u graag in onze showroom en onze specialisten maken graag kennis met u om de mogelijkheden voor uw veranda in Zoetermeer door te spreken en een perfecte maatwerk oplossing te bedenken.


Advies aanvragen
 

Onze showroom is centraal gelegen in de Randstad en zeven dagen per week geopend.

Ons Adres is:

IJweg 177
1161 EW Zwanenburg

020 - 4974 662

KvK: 34168131
BTW nr.: NL186904204B01

WordPress Themes