Veranda Utrecht

Utrecht is een stad dat veel te bieden heeft. Het heeft dezelfde sfeer als de hoofdstad, maar is een stuk gezelliger. Bovendien lopen er ook veel minder toeristen rond. De winkels zijn tegenwoordig 7 dagen per week geopend, net als de terrasjes en restaurants. Kortom, er is elke dag wel iets te beleven in Utrecht. Het scheelt ook dat de prijs voor huizen in Utrecht een stuk lager ligt. Ideaal dus voor als je een starter bent. Daarnaast ligt Utrecht natuurlijk midden in het land. Hierdoor bent u binnen een half uur in het Noorden, Zuiden, Oosten en Westen. Als u een huis gekocht heb in Utrecht, maar u nog niet helemaal tevreden bent over de tuin, moet u vooral even verder lezen. Van Beem is namelijk een bedrijf dat gespecialiseerd is in tuinen en erg mooie veranda´s in uw tuin in Utrecht kan aanbrengen. Van Beem heeft een ruim aanbod in Houten veranda´s en luxe veranda´s.  Een vergunning is vaak niet eens nodig in de provincie Utrecht voor het bouwen van een veranda. Waar wacht u nog op?

Houten veranda Utrecht

Van Beem heeft een groot aanbod in houten veranda’s. één veranda van Van Beem is zo mooi dat we deze graag even willen belichten. Dit is namelijk de hardhouten veranda LXRY.  Dit is een veranda gemaakt van tropisch hardhout. Wat erg prettig is aan deze veranda is dat hij leverbaar is in verschillende kleuren. De houten veranda is vaak een duurdere optie dan de aluminium of kunststof veranda. Dat deze houten veranda’s vaak meer kosten heeft een aantal redenen. Allereerst is een houten veranda te bewerken. Ideaal voor als u na een jaar toch niet tevreden bent over de grootte van uw veranda. Bovendien houdt een houten veranda meer licht tegen dan een aluminium of kunststof veranda, omdat een houten veranda vaak recht is, in tegenstelling tot de andere materialen. Een uitzondering hierop is de moderne LXRY veranda

Luxe veranda van Van Beem
Van Beem heeft naast de hardhouten veranda LXRY nog een veranda in het assortiment die luxe uitstraalt. Dit is de moderne LXRY veranda. Deze veranda onderscheidt zich door een plat glazen dak. Deze luxe veranda heeft ook glazen schuifpanelen. De veranda is daarnaast ook nog gemaakt van tropisch hardhoutlaminaat. Kortom, deze luxe veranda van Van Beem is oogverblindend mooi en zeker het overwegen waard. Er is nog een veranda in het aanbod van Van Beem die luxe uitstraalt. Dit is de veranda die gemaakt is van aluminium en onderhoudsarm is. Deze aluminium veranda kan gemaakt worden met een schuifdak of/en zonnescherm. Dit zorgt ervoor dat het een stuk koeler is in uw veranda in de zomermaanden.  Daarnaast kan een aluminium veranda ook voorzien worden met isolatie en verwarming voor in de koude zomermaanden.

Veranda vergunning Utrecht

Voor het bouwen van een veranda in uw tuin in Utrecht heb je vaak geen vergunning nodig. Het bouwen van een veranda moet wel voldoen aan een aantal punten. Allereerst moet de veranda gebouwd worden 2,5 meter van uw huis.  Daarnaast mag de veranda niet breder zijn dan 4 meter en niet hoger dan 3 meter. Gelukkig vallen bijna alle veranda’s die gebouwd worden door de specialisten van Van Beem binnen deze categorie. De specialist zal bovendien aangeven of u wel of geen vergunning nodig hebt. Hier hoeft u zich geen zorgen om te maken.


Advies aanvragen
 

Onze showroom is centraal gelegen in de Randstad en zeven dagen per week geopend.

Ons Adres is:

IJweg 177
1161 EW Zwanenburg

020 - 4974 662

KvK: 34168131
BTW nr.: NL186904204B01

WordPress Themes