Veranda Rotterdam

Van Beem is gespecialiseerd in alles rondom het luxe buitenleven. Bij ons kunt u terecht als u in Rotterdam woont en een veranda wilt plaatsen, maar ook als u een poolhouse of zonwering op maat wilt hebben. Bent u er nog niet over uit over wat u in uw tuin wilt hebben? Geen probleem, de experts van Van Beem denken graag met u mee en maken een ontwerp op maat voor u. Ook als u een complexe tuin heeft of een combinatie wilt van verschillende producten helpt Van Beem u graag met het design voor uw droomtuin.

Veranda bij de voordeur

Het plaatsen van een veranda is op verschillende kanten van het huis mogelijk. In plaats van een veranda in de achtertuin kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een hoek veranda die als een waaier om de hoek van uw woning heen wordt geplaatst. Maar het is ook mogelijk om een veranda vrijstaand te laten plaatsen of voorin uw tuin. Als u een grote voortuin hebt kan een veranda in de voortuin ideaal zijn voor u. Zo krijgt u veel zonlicht in uw woning en heeft u een groter woonoppervlak dan voorheen.

Veranda zonder vergunning

Als de glaswanden van de veranda worden open gezet, heeft de tuinkamer een open aanblik. Hierdoor is er in de meeste gevallen voor het plaatsen van een veranda geen bouwvergunning nodig. Wij zoeken graag voor u uit of u een vergunning nodig heeft voor uw veranda in Rotterdam. Indien er een vergunning nodig is, vragen wij deze ook direct voor u aan. Hier hoeft u zich zelf dus geen zorgen over te maken.

Veranda met glasdak en zonwering

Bij Van Beem is het mogelijk om een houten veranda aan te schaffen, maar wij maken ook glazen veranda’s op maat. Het voordeel van een veranda met een glazen dak is dat u heerlijk kunt genieten van het uitzicht en meer zonlicht binnen krijgt dan met een houten veranda. Hier kunt u dus lekker droog en comfortabel van de omgeving genieten. U kunt ook veranda zonwering laten plaatsen voor als de zon te fel wordt. De opmaat gemaakte zonwering is automatisch bedienbaar en het speciale spansysteem met zijgeleiders zorgt ervoor dat het doek mooi strak gespannen blijft.

Geen bouwkundige aanpassingen

Voor het plaatsen van een veranda zijn er geen bouwkundige aanpassingen aan de woning nodig. De veranda wordt door de specialisten van Van Beem gemonteerd aan de gevel. En als u in de toekomst wilt verhuizen is het zelfs mogelijk om de veranda mee te verhuizen.

Extra opties voor de veranda

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om uw veranda naar uw eigen wensen in te richten, van de materialen en de kleuren tot het interieur van de veranda. Daarnaast is het ook mogelijk om de veranda aan te kleden met keramische tegels, LED-verlichting, terrasverwarming en screens.

Afhankelijk van uw persoonlijke smaak en de stijl van uw huis kunt u een veranda laten ontwerpen. Heeft u bijvoorbeeld een moderne woning dan kunt u kiezen voor een glazen of een aluminium veranda. Heeft u juist een klassieke woning dan kan een houten veranda net de finishing touch geven waar u naar op zoek bent. Van Beem zoekt graag samen met u uit welke opties het beste bij uw woonsituatie en wensen passen. Voor vragen kunt u langskomen in onze veranda showroom of contact opnemen via het contactformulier.   


Advies aanvragen
 

Onze showroom is centraal gelegen in de Randstad en zeven dagen per week geopend.

Ons Adres is:

IJweg 177
1161 EW Zwanenburg

020 - 4974 662

KvK: 34168131
BTW nr.: NL186904204B01

WordPress Themes