Veranda Purmerend

Heeft u altijd al van het buitenleven genoten, maar kunt u door het Nederlandse weer niet in ieder seizoen van uw tuin genieten? Dé oplossing voor dit probleem is een veranda op maat. Met een veranda in Purmerend zorgt u ervoor dat u door weer en wind van uw tuin kunt genieten. Een veranda is een waarlijke sfeermaker voor zowel uw woning als uw tuin en verhoogt ook de meerwaarde van uw woning.

Bij Van Beem zorgen wij ervoor dat uw gewenste maatwerk veranda rechtstreeks bij u thuis in Purmerend of iedere andere locatie in ons werkgebied gemonteerd wordt door ons persoonlijke montageteam. U hoeft dus niets op te halen of zelf te monteren, dat nemen we bij Van Beem geheel voor u uit handen. Maar welke mogelijkheden heeft Van Beem dan precies in beschikking voor uw veranda?

Een aanbouw veranda of toch liever een vrijstaande veranda?

Een veranda is natuurlijk prachtig, maar is normaliter een aanbouw project. Dit zorgt er voor dat personen met weinig ruimte aan huis of geen mooie plek aan huis geen aantrekkelijke opties hebben. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat de zon gunstiger is op een andere locatie in uw tuin. Bij Van Beem vinden we dat ieder zijn/haar veranda wensen in vervulling dient te kunnen laten gaan, daarom bieden we ook de mogelijkheid aan om een vrijstaande veranda te laten monteren in uw tuin, op de locatie die u zelf wilt.

De samenstelling van een vrijstaande veranda is in contrast met de aanbouw veranda. Zo zal een vrijstaande veranda de goot aan de achterzijde hebben, bij een aanbouw veranda zal deze standaard aan de voorkant zitten. De voorkant van een vrijstaande veranda zal dus het hoogst zijn. Naast de opties voor de locatie van uw veranda kunt u ook nog een keuze maken uit verscheidene additionele opties voor de samenstelling voor uw veranda.

Veranda met zonwering en andere additionele mogelijkheden

U kunt nog veel doen met de samenstelling van uw veranda, waaronder het kiezen voor additionele zonwering. Afhankelijk van het type zonwering dat u kiest kunt u met een druk op de knop van een afstandsbediening wanneer u wilt in de schaduw zitten. Bij Van Beem maken we enkel en alleen gebruik van topkwaliteit, daarom werken wij nauw samen met het Duitse merk Markilux.

Naast zonwering zijn er nog verscheidene andere mogelijkheden voor de samenstelling van uw veranda. U kunt hierbij onder andere denken aan een glazen schuifwand. Wij kunnen u een uniek glasschuifwandsysteem aanbieden welke vrijwel geheel transparant is en dus ook beter zicht op uw tuin heeft. Ook zorgt het glasschuifwandsysteem voor een zeer lage drempel, wat naast betere transparantie ook gewoonweg fijner is.

Zo kunt u uw veranda geheel op maat samen stellen. Benieuwd naar alle mogelijkheden die u hierbij hebt? Komt u vooral eens langs bij de Van Beem showroom of maak een afspraak met één van onze tuinspecialisten. We zien u graag verschijnen!

Veranda zonder vergunning – wanneer heb ik een vergunning nodig?

Een aan- of uitbouwproject zoals een veranda neemt nogal wat ruimte in beslag in uw tuin. Afhankelijk van de grootte en hoogte van uw veranda, de bebouwde ruimte die u al in uw tuin hebt en de locatie van de veranda in uw tuin kan het nodig zijn om een vergunning aan te vragen voor de veranda. U kunt via de website van de overheid de benodigde informatie vinden om na te gaan of u voor uw veranda een vergunning nodig hebt voor de veranda.

Heeft u nog geen concrete keuze kunnen maken voor uw veranda? U kunt te allen tijde contact opnemen met onze specialisten om een adviesgesprek in te plannen. Bij Van Beem doen we er alles aan om uw droomtuin en droomveranda te kunnen realiseren, dus we staan altijd paraat om u te ondersteunen!

 


Advies aanvragen
 

Onze showroom is centraal gelegen in de Randstad en zeven dagen per week geopend.

Ons Adres is:

IJweg 177
1161 EW Zwanenburg

020 - 4974 662

KvK: 34168131
BTW nr.: NL186904204B01

WordPress Themes