Veranda Lelystad

Woont u in Lelystad en houdt u van genieten, voornamelijk in uw tuin? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wellicht dat u al een geruime tijd zit te twijfelen om uw tuin eindelijk onder handen te nemen. Het liefst wilt u een tuin waar u al jaren over droomt met luxe en moderne aspecten. Door middel van een veranda kunt u dit binnen no-time realiseren. Wij staan voor u klaar om u hiermee verder te helpen.

Soorten veranda’s
Bij Vanbeem.nl hebben wij een ruime collectie van veranda’s, dus voor elk wat wils. Aangezien wij een ruim aanbod hebben kunnen wij uw wensen en voorkeuren uit laten komen. Bij ons kunt u kiezen uit diverse stijlen. Houdt u van een sfeervol en klassieke veranda met sierlijke klossen? Of juist van tijdloze en moderne veranda’s met spotjes, een buitenhaard en luxe tuinmeubelen? Onze Van Beem specialisten hebben de expertise in huis om uw veranda naar smaak te ontwerpen en bouwen.
Ook heeft u de mogelijkheid om te bepalen waar de veranda komt te staan in uw tuin. Als u een hoekwoning heeft dan kunt u overwegen om een hoekveranda te laten maken. Ook is het mogelijk om een vrijstaande veranda te kiezen. Zo heeft u een aparte ruimte in uw tuin waar u tot rust kunt komen. Het aantal vierkante meters kunt u aangeven, zo weten wij of het een grote of kleine veranda zal worden.

Als u uw keuze na wikken en wegen heeft gemaakt, dan is de volgende stap om contact met ons op te nemen en een afspraak te maken. Voordat u langs komt is het belangrijk dat u weet wat uw wensen zijn. Als u er niet helemaal uit komt, dan kunt ons eventueel afbeeldingen laten zien. Op die manier hebben wij een idee wat voor veranda u wilt. Mocht u er niet uitkomen met afbeeldingen, geen probleem. Onze veranda expert zal samen met u alle details bespreken. Daarna wordt er een 3D video laten zien met al uw eisen van een veranda. Hierdoor krijgt u direct een beeld hoe het eindresultaat er uit komt te zien. U kunt uw voorkeuren tijdens dit proces altijd aanpassen tot het moment dat het natuurlijk definitief is.
Al onze veranda’s worden op maat gemaakt. Bij Van Beem kiezen wij ook om duurzaam en onderhoudsarm materiaal te gebruiken. Zo hoeft u niet vaak te denken aan schoonmaken wat ook een voordeel is.

Voordelen bij Van Beem
Wij zitten al jaren in dit vak en weten precies hoe wij de wensen van onze klanten kunnen vertalen naar hun ultieme droom veranda. Op het moment dat een veranda specialist u helpt, zal hij ook uw vaste contactpersoon worden. Al uw vragen rondom het hele proces kunt u bij één persoon neerleggen. Wij willen op deze manier een band creëren met onze klanten en hen blij te maken met hun toekomstige tuin.

Daarnaast heeft Van Beem een showroom met alle soorten veranda’s, tuinhuizen en andere buitenverblijven gebouwd. Zo kunt u inspiratie opdoen en kunt u alles in het echt ervaren. Onze Experience Center showtuin is 7 dagen per week open.

Wenst u een zonnescherm bij u veranda of andere eyecatchers, zoals planten, luxe verlichtingen en meubelen? Van Beem heeft alles in huis om aan uw verwachtingen te voldoen. Ook profiteert u bij ons van uitstekende garantievoorwaarden.


Advies aanvragen
 

Onze showroom is centraal gelegen in de Randstad en zeven dagen per week geopend.

Ons Adres is:

IJweg 177
1161 EW Zwanenburg

020 - 4974 662

KvK: 34168131
BTW nr.: NL186904204B01

WordPress Themes