Veranda Hoorn

Hoorn is de ideale plek om te wonen als u graag bij een grote stad wilt wonen, maar wel een plek wil hebben waar u heerlijk tot rust kunt komen. Hoorn is een stad dat veel faciliteiten heeft. In Hoorn heeft u bovendien een stuk meer woonruimte dan in de grote stad. Hierdoor is er ook vaak mogelijkheid tot het bouwen van een veranda in de tuin.

Een veranda in de tuin brengt namelijk veel voordelen met zich mee.  Van Beem biedt veel verschillende veranda’s aan die verkrijgbaar zijn in verschillende materialen.  Veel mensen snappen niet precies het verschil tussen een serre en een veranda. Er is echter wel degelijk een groot verschil.

Veranda verkrijgbaar in verschillende materialen

Van Beem heeft een groot aanbod in verschillende veranda’s die gemaakt zijn van verschillende materialen. er zijn 3 soorten materialen waarvan de meeste veranda’s zijn gemaakt en die Van Beem ook verkoopt. Dit zijn de houten veranda, glazen veranda en de aluminium veranda. Een houten veranda zorgt voor een mooie natuurlijke sfeer aan uw woning. Bovendien is een houten veranda nog te bewerken. Een houten veranda zorgt echter wel voor meer onderhoud dan de andere materialen. De glazen veranda van Van Beem is een veranda die erg veel luxe uitstraalt. Deze veranda is bovendien voorzien van een goed afweersysteem, zodat hij geen last heeft van ontstopping of wateroverlast. Naast de houten en glazen veranda is er ook nog de aluminium veranda. Dit is een veranda die als voordeel heeft dat hij onderhoudsarm is. . Daarnaast is deze veranda leverbaar met zonwering, schuifdak of  verwarming. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken dat u in de winter het koud heeft of in de zomer juist te heet.

Laat u inspireren door de specialist van Van Beem voor uw tuin in Hoorn. Dit kan u helpen bij het maken van de materiaalkeuze.

Verschil tussen Serre en veranda
Veel mensen weten niet precies het verschil tussen een serre en een veranda. Dit is vrij simpel uit te leggen. Een serre is een aanbouw aan uw woning die vaak helemaal dicht is. U kunt van de woning in één keer naar de serre lopen.  Het is eigenlijk een extra woonruimte. Een veranda is vaak echt een onderdeel van de tuin. Een veranda kan dicht, maar ook open worden gemaakt en wordt vaak gemaakt om lichtinval tegen te gaan.

Voordelen van een veranda

Een veranda kan veel voordelen bieden. Het is ten eerste een ideale plek om het hele jaar door van uw tuin en de natuur in Hoorn te genieten. Daarnaast kan het ook de waarde van uw huis verhogen. U creëert namelijk een extra plek bij het huis. Als potentiële kopers dit zien zijn ze wellicht eerder bereid om een bezichtiging aan te vragen dan wanneer uw huis geen veranda heeft. Het is dan misschien een investering, maar dit kunt u er dus makkelijk uit halen

Extra opties bij uw veranda

Bij Van Beem zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt uw veranda geheel volgens uw wensen inrichten. Wil u bijvoorbeeld glazen wanden die u beschermen tegen de wind in uw veranda hebben? Bij Van Beem is dit mogelijk! Daarnaast kunt u ook zonwering en terras verwarming laten plaatsen zodat u vaker optimaal kunt genieten in uw veranda. Naast veranda zonwering en glazen zijwanden kunt u ook kiezen voor ingebouwde verlichting en bestrating. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Kom dan langs in onze veranda showroom!

 


Advies aanvragen
 

Onze showroom is centraal gelegen in de Randstad en zeven dagen per week geopend.

Ons Adres is:

IJweg 177
1161 EW Zwanenburg

020 - 4974 662

KvK: 34168131
BTW nr.: NL186904204B01

WordPress Themes