Veranda Heiloo

Overweegt u om een veranda aan te laten leggen bij uw woning in Heiloo? Bij Van Beem zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Als u op zoek bent naar een veranda op maat bent u aan het juiste adres. Wij van Van Beem zijn gespecialiseerd in maatwerk. Wij monteren bijvoorbeeld ook hoek veranda’s, veranda’s zonder tussen paal, vrijstaande veranda’s en veranda’s met schuifdaken. Indien u niet zeker weet of u wel een veranda kunt laten plaatsen in verband met de ruimte of ligging van uw tuin, kunt u contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Grote van de veranda

De grote van uw veranda hangt vanzelfsprekend af met de beschikbare ruimte in uw tuin en de grootte van uw woning in Heiloo. Het is belangrijk om hierbij een veranda aan te laten leggen die in verhouding staat met de rest van de elementen. Heeft u een grote tuin of terras, dan kunt u natuurlijk ook een grote veranda laten aanleggen. Bij Van Beem is het namelijk mogelijk om XXL-veranda’s aan te laten leggen. Dit houdt in dat er zelfs een veranda van 42m2 aangelegd kan worden zonder steunpaal. De XXL-veranda van 7 meter breed is ideaal om uw woning een luxe uitstraling te geven.

Diverse veranda materialen

Bij Van Beem is het mogelijk om alles helemaal volgens uw eigen wensen te maken u kunt bijvoorbeeld ook zelf bepalen welke materialen er gebruikt worden. Hieronder ziet u een beknopt overzicht van de mogelijkheden.

Type veranda dak

Er zijn twee soorten daken waaruit u kunt kiezen: een plat dak of een lessenaarsdak. Een lessenaarsdak is een schuin aflopende dak, en een platdak is een dak die echt horizontaal tegen uw woning aan wordt geplaatst. Welk dak u het beste kunt kiezen is echt afhankelijk van uw voorkeur en de stijl van uw woning. Bij een klassieke woning maakt een lessenaarsdak waarschijnlijk echt de look van uw woning compleet. Bij een moderne woning kan het plaatje juist met een plat dak compleet worden.

Materiaal van het dak

Er zijn ook diverse materialen voor het dak zelf waaruit u kunt kiezen. Zo is het natuurlijk mogelijk om een glazen dak aan te laten leggen maar het is ook mogelijk om een dak van polycarbonaat of opaal polycarbonaat aan te laten leggen. Het voordeel polycarbonaat is licht van gewicht is en dat het 250x zo sterk is als glas, daarnaast is het ook bestand tegen hagel of steenslag. Het nadeel van polycarbonaat is wel dat het minder krasbestendig is dan glas.

Stijl van de dakgoot

Dakgoten zijn er in verschillende stijlen te verkrijgen. Bij Van Beem zijn er drie soorten goten beschikbaar namelijk modern, klassiek en rond. De moderne dakgoot loopt strak in een punt waar de twee balken bij elkaar komen. De ronde dakgoot is volledig afgerond waardoor er geen punt ontstaat waar de balken bij elkaar komen. Hierdoor ontstaat er een mooie overloop van de ene naar de andere balk. De klassieke dakgoot heeft een aflopend effect van de bovenliggende balk naar de steunpilaren waardoor de dakgoot een mooie sierrand heeft.

Verschillende kleuren veranda’s

Er zijn ook diverse kleuren veranda’s verkrijgbaar in ons assortiment. U kunt hierbij kiezen uit spierwit, gebroken wit en antracietkleurige frame.

Extra veranda opties

U kunt uw op maat gemaakte veranda in Heiloo ook nog afmaken met extra opties. Bij Van Beem kunnen wij bijvoorbeeld ook zonnepanelen, zonwering, terras verwarming en verlichting voor u aanleggen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met één van onze veranda specialisten of een kijkje bij ons nemen in de showroom.

 


Advies aanvragen
 

Onze showroom is centraal gelegen in de Randstad en zeven dagen per week geopend.

Ons Adres is:

IJweg 177
1161 EW Zwanenburg

020 - 4974 662

KvK: 34168131
BTW nr.: NL186904204B01

WordPress Themes