Veranda Heerhugowaard

Indien u op zoek bent naar een prachtige toevoeging aan uw tuin is een veranda dé perfecte manier om dit tot stand te kunnen brengen. Met een veranda zorgt u er namelijk voor dat u te allen tijde een plekje in uw tuin hebt waar u zonder last te hebben van weer- en wind invloeden. De maatwerk veranda’s die we u bij Van Beem aan kunnen bieden zijn geheel naar uw eigen voorkeur samen te stellen.

Wanneer u een keuze heeft kunnen maken voor een passende veranda zult u verder niets hoeven doen. Het montageteam van Van Beem zal de veranda namelijk rechtstreeks bij u thuis monteren. Het zal u dus geen tijd, geld en energie kosten om de veranda onderdelen op te halen en zelf thuis te monteren.

Kiezen voor een houten veranda of een aluminium veranda

De meest gebruikte materialen voor een veranda zijn hout en aluminium. Veranda’s van hout gaan goed samen met zowel klassieke woningen als moderne woningen. Bij een klassieke woning zal een aluminium veranda echter in contrast staan.

Naast de veel gekozen houten en aluminium veranda’s is het bij Van Beem ook mogelijk om de volgende materialen te kiezen voor uw maatwerk veranda:

 • PVC veranda
 • Glazen veranda

Indien u er alleen niet helemaal uitkomt is het altijd mogelijk om een bezoek te doen aan ons 4-seizoenen showroom of contact op te nemen met één van onze specialisten. Ze begeleiden u graag door de mogelijkheden om uw droomveranda tot stand te kunnen brengen.

Veranda in Heerhugowaard als bijbehorend bouwwerk

Indien u een veranda wilt laten monteren in Heerhugowaard dient u er ook aan te denken dat deze wellicht een vergunning nodig hebt. Wanneer u de veranda als bijbehorend bouwwerk wilt laten monteren en geen vergunning wilt aanvragen zal de veranda aan de volgende eisen moeten voldoen:

Aanbouw veranda:

 • Maximaal 4 meter hoog
 • Niet meer dan 0,3 meter boven de 1e verdieping van uw woning
 • Niet hoger dan het gebouw waar tegenaan wordt gebouwd

Vrijstaande veranda:

 • Maximaal 3 meter hoog
 • Totale bebouwde oppervlakte mag niet meer dan 30 vierkante meter zijn
 • Binnen 1 meter van een naburig erf mag niet voor meer dan 10 vierkante meter bebouwd zijn
 • U kunt de ruimte niet als woonruimte gebruiken

Zowel aanbouw als vrijstaand:

 • De afstand tussen de veranda en openbaar toegankelijk gebied moet minimaal 1 meter zijn
 • Er kan geen bestaande buitenruimte zoals een balkon bestaan
 • De achtertuin is niet voor meer dan de helft bebouwd, inclusief veranda

Veranda met schuifwand en zonwering

Wanneer u bij Van Beem een veranda koopt kunt u er van verzekerd zijn dat wij er alles aan zullen doen om deze veranda zo juist mogelijk aan te laten sluiten op uw persoonlijke wensen. Zo kan het zijn dat u graag in elk seizoen wilt kunnen genieten van uw veranda en tuin. Om weer- en wind invloeden te vermijden kan het verstandig zijn om een schuifwand te laten monteren.

Daarnaast kan zonwering ook een waardevolle toevoeging zijn aan uw veranda. Zonder kwalitatieve zonwering kan het namelijk erg warm worden onder de veranda in de zomers. Met een druk op de knop kunt u de zonwering tevoorschijn toveren zodat u lekker van de schaduw kunt genieten.

Bent u benieuwd naar de verdere mogelijkheden die we u kunnen bieden bij het samenstellen van uw veranda? Schroom niet om contact op te nemen met onze specialisten, we staan u graag te woord.


Advies aanvragen
 

Onze showroom is centraal gelegen in de Randstad en zeven dagen per week geopend.

Ons Adres is:

IJweg 177
1161 EW Zwanenburg

020 - 4974 662

KvK: 34168131
BTW nr.: NL186904204B01

WordPress Themes