Veranda Haarlemmermeer


De gemeente Haarlemmermeer ligt in het zuiden van Noord-Holland en telt ruim 25 dorpen. Deze staan bekend om een groene en wijde omgeving. Dit betekent dat de meeste huizen ook een tuin hebben. Om een mooi en compleet geheel te hebben met uw tuin en woning kan een veranda niet gemist worden. Deze verlenging voor de tuin geeft u gegarandeerd levenslange plezier, aangezien deze niet seizoensgebonden is. Zowel gedurende warme zomerdagen als tijdens een regenachtige en koude winterse dagen kunt u optimaal genieten in de buitenlucht. De hoogwaardige kwaliteit van Van Beem veranda’s zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Een veranda is af te stemmen op uw interieur en stijl van uw woning of tuin. Bij Van Beem kunt u namelijk zelf kiezen hoe het eindresultaat er uit komt te zien.

Uw veranda op maat

Zoals eerder gezegd bepaalt u de afmetingen, kleuren en materiaal van de veranda. Van Beem is een veranda specialist en biedt verschillende stijlen aan, zoals modern, tijdloos of klassiek, dus voor ieder wat wils. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een glazen dak, een luxe vrijstaande veranda, een carport met zonnepanelen, wel of geen verwarming en nog veel meer keuzemogelijkheden.
Ook een overkapping van aluminium voor uw auto is mogelijk. Bij het op maat laten maken van uw veranda in Haarlemmermeer is het ook een optie om voor additionele verlichting te kiezen. Zo maakt u uw nieuwe veranda extra sfeervol. 

Ervaring en expertise

Door de jarenlange ervaring van Van Beem kunt u rekenen op een mooie veranda. Precisiewerk, doelgericht te werk gaan en tevreden klanten staan hoog in het vaandel. Indien u liever een hoek veranda wenst in uw tuin in Haarlemmermeer, kan Van Beem u ook zeker verder helpen.
Het mooie aan een veranda laten plaatsen door Van Beem is dat het een geheel wordt zonder zichtbare buizen. Daarnaast krijgt u de beste nazorg en 10 jaar garantie op uw veranda. Door de kundigheid van de specialisten kunt u uitgaan van professionele montage.

Zon- en windwering

Bij Van Beem is het ook mogelijk om te kiezen voor een zon-of windwering in combinatie met een glazen dak. Dit zorgt er voor dat u bij warm weer nog comfortabeler in de tuin kan zitten. Een wering wordt geplaatst door middel van een doek die strak boven of onder de beglazing komt; afhankelijk van uw voorkeur. Bij een zon-of windwering kunt u ook gebruik maken van speciale accessoires, zoals diverse sensoren en een elektronische afstandsbediening.
Indien u meer behoefte heeft aan privacy net als een gordijn aan de zijkanten van de veranda, bent u ook bij Van Beem op het juiste adres. Deze screen kan bediend worden met een smartphone, zodat u op afstand de schermen in-en uit kan rollen.

Showroom

Het is altijd handig om veranda’s in het echt te zien, zodat u meteen nieuwe ideeën kunt opdoen. Dit is mogelijk in de showroom van Van Beem. Het brede aanbod kunt u hier bekijken en bespreken met een veranda specialist. Tevens kunt u ook met behulp van een online programma een veranda naar keuze en stijl inrichting door middel van een foto van uw tuin te koppelen. Op deze manier krijgt u een beter beeld van het eindresultaat. Voordat u de showroom gaat bezoeken is het wel handig als u al uw wensen op een rijtje heeft. Hierdoor wordt het voor u en de specialist makkelijker om een keuze te maken.


Advies aanvragen
 

Onze showroom is centraal gelegen in de Randstad en zeven dagen per week geopend.

Ons Adres is:

IJweg 177
1161 EW Zwanenburg

020 - 4974 662

KvK: 34168131
BTW nr.: NL186904204B01

WordPress Themes