Veranda Haarlem

Bent u trotse eigenaar van een mooie woning in Haarlem en wilt u graag een veranda hebben? Dan bent u bij Van Beem aan het juiste adres! Wij kunnen een veranda op maat maken die volledig aan al uw wensen voldoet. Door de jarenlange ervaring van Van Beem weten onze specialisten in elke tuin een mooie veranda neer te zetten. Ook voor complexe tuinen, hoekveranda’s of extra grote veranda’s bent u bij Van Beem aan het juiste adres.

Wat is het verschil tussen een houten veranda en een aluminium veranda?

Bij Van Beem kunnen we zowel een houten veranda als een aluminium veranda voor u aanleggen in Haarlem. Het verschil tussen een houten veranda en een aluminium veranda is, dat de balken van ander materiaal gemaakt zijn. Het voordeel van een houten veranda is dat het een rustieke look aan uw woning geeft en extra sfeer met zich meebrengt. Een ander voordeel van een houten veranda is dat het hout duurzaam, watervast en sterk is. Een aluminium veranda is ideaal voor als u een woning met een strakke of moderne look heeft. Een aluminium veranda is ook onderhoudsarm in tegenstelling tot een houten veranda.

Welke vloeren kunt u in een veranda laten plaatsen?

Bij Van Beem is het mogelijk om uw veranda te laten bestraten of om vlonders in de veranda te laten plaatsen. Bij het bestraten moet u bijvoorbeeld denken aan betontegels. Betontegels zijn erg onderhoudsarm en ideaal voor als u een moderne of een industriële look aan uw veranda wilt geven. Bij van Beem hebben we ook diverse vlonders die wij kunnen plaatsen, neem bijvoorbeeld de hardhouten vlonders deze kunnen uw klassieke of veranda met natuurlijke uitstraling net dé finishing touch geven.  

Extra comfort mogelijkheden voor de veranda

Het is verstandig om direct bij het ontwerpen van uw veranda te kijken naar de extra mogelijkheden. Hierdoor kan alles in één keer geleverd en gemonteerd worden in plaats van dat dit achteraf nog eens moet gebeuren. Door in één keer naar alle mogelijkheden te kijken kunt u gelijk kijken wat voor u van toegevoegde waarde is en wat het totaalplaatje mooi afmaakt. Wilt u bijvoorbeeld zonnewering laten plaatsen? Hiervoor zijn eindeloos veel mogelijkheden. Van verschillende kleuren en materialen tot verschillende toepassingsmogelijkheden. Daarnaast kunt u ook terrasverwarming laten aanleggen of zonnepanelen op het dak. U kunt uw veranda in Haarlem dus helemaal naar uw eigen wensen laten maken.

Glazen wanden voor uw veranda

Glazen wanden zijn echt een must-have voor uw veranda. De wanden zorgen ervoor dat u beschermd bent tegen wind en dat u een langere periode gebruik kunt maken van uw veranda. Door het plaatsen van glazenwanden bent u namelijk beschermd voor weersinvloeden van buitenaf en kunt u de veranda gebruiken als een soort tuinkamer.  U zult dus geen overlast ervaren van een beetje regen, wind of kou. Daarnaast kunt u uw loungeset, barbecue en andere accessoires hier altijd beschut in bewaren en hoeft u deze niet elke keer te verplaatsen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een veranda in uw tuin? Neem dan contact met ons op! Onze specialisten helpen u graag op weg. U kunt ook bij ons in de showroom langskomen om inspiratie op te doen en naar de mogelijkheden te kijken. Hier staan diverse tuinen met veranda’s ingericht om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden bij Van Beem.


Advies aanvragen
 

Onze showroom is centraal gelegen in de Randstad en zeven dagen per week geopend.

Ons Adres is:

IJweg 177
1161 EW Zwanenburg

020 - 4974 662

KvK: 34168131
BTW nr.: NL186904204B01

WordPress Themes