Veranda Apeldoorn

Wanneer u op zoek bent naar een passende veranda om uw tuin in Apeldoorn op een goede manier te complimenteren is Van Beem de expert voor u. Met jarenlange expertise op het gebied van zowel tuin als veranda kunnen wij zorgen voor een prachtige uitstraling.

Wanneer u bij Van Beem zoekt naar een passende veranda zijn de Van Beem veranda specialisten altijd te bereiken voor deskundig advies. Onze specialisten bieden u ook verdere ondersteuning in de vorm van een 3D tuinontwerp om een duidelijk beeld te krijgen van de invloed van een veranda op uw tuin. Daarbij kunt u er zeker van zijn dat deze geheel op maat voor u wordt gemaakt en rechtstreeks bij u thuis gemonteerd wordt door ons eigen montageteam.

Het Van Beem werkgebied is behoorlijk breed en de kans dat we net als in Apeldoorn de veranda gewoon bij u thuis kunnen monteren is aanzienlijk. Benieuwd of uw locatie binnen het werkgebied valt? Op de werkgebied pagina vindt u de benodigde informatie over de werkgebieden van zowel onze verandaspecialisten als onze hoveniers.

Veranda met zonwering

Wanneer u kiest voor additionele zonwering voor uw veranda in Apeldoorn zorgt u er voor dat u door weer en wind van uw veranda kunt genieten. Wanneer de zon te fel wordt kunt u met een druk op de knop van een plek in de schaduw genieten. Onze zonwering is in verscheidene kleuren en patronen van het topmerk Markilux te verkrijgen.

Naast zonwering kunnen wij u nog verdere modificaties aanbieden zoals een glasschuifwandsysteem. Het unieke glasschuifwandsysteem van Van Beem is vrijwel geheel zonder drempel en het volglassysteem zorgt voor volledige transparantie. Zo kunt u te allen tijde van het uitzicht genieten.

Veranda van hout laten bouwen

Wanneer u op zoek bent naar een geschikt materiaal voor uw veranda is hout zeker een aanrader. Een houten veranda creëert sfeer bij iedere woning en gaat goed samen met iedere tuin. Een klassieke woning biedt de perfecte combinatie met een houten veranda, echter is een houten veranda ook zeker een sfeermaker bij een moderne woning waar u lange tijden van kunt genieten.

Naast een houten veranda kunnen wij ook veranda’s van andere materialen voor u  monteren. Zo kunnen wij ook de populaire aluminium veranda voor u realiseren. Daarnaast kunnen wij u veranda’s van het goedkopere PVC aanbieden en ook stenen veranda’s behoren tot de mogelijkheden. Tot slot kunnen we bij Van Beem ook een veranda geheel van glas bij u thuis monteren.

Welke veranda bij uw woning past is erg afhankelijk van uw woning, uw tuin en uw persoonlijke wensen. Om er een goed beeld bij te krijgen is onze showroom in de Randstad 7 dagen in de week bereikbaar. Indien u van plan bent om langs te komen is het een goed idee om vooraf een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen met één van onze specialisten door te mailen of te bellen. Zo kunt u gegarandeerd zijn van persoonlijk advies van een expert.

Veranda en een geheel nieuw-ingerichte tuin

Naast de mogelijkheden die wij u met een veranda op maat kunnen bieden, zijn er ook verscheidene aspecten in uw tuin waarbij we u goed kunnen ondersteunen. Bij Van Beem doen wij er alles voor om uw droomtuin te kunnen realiseren.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Van Beem u kan bieden op het gebied van tuinen? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze hoveniers.


Advies aanvragen
 

Onze showroom is centraal gelegen in de Randstad en zeven dagen per week geopend.

Ons Adres is:

IJweg 177
1161 EW Zwanenburg

020 - 4974 662

KvK: 34168131
BTW nr.: NL186904204B01

WordPress Themes