Veranda Almere

Almere heeft een grote slag gemaakt op het gebied van populariteit. De stad ligt heerlijk centraal en biedt vele mogelijkheden. Indien u in Almere woont en een echt buitenmens bent zult u waarschijnlijk wel veel in uw tuin te vinden zijn. Om er voor te zorgen dat u door weer en wind heen alsnog van uw tuin kunt genieten kan een veranda de oplossing voor u zijn. Woont u op een andere locatie? Onze veranda specialisten hebben een zeer breed werkgebied, voor meer informatie kunt u de Van Beem werkgebied pagina bezoeken.

Met een veranda op maat gemaakt door Van Beem creëert u sfeer in zowel uw woning als uw tuin. Met jarenlange ervaring weten we bij Van Beem precies hoe een bepaalde veranda in uw tuin zou schikken. Ook uw tuin kunnen we een ware metamorfose laten gaan. Benieuwd naar de mogelijkheden die we bij Van Beem voor uw tuin en veranda kunnen realiseren?

Een houten veranda of een aluminium veranda?

Indien u heeft besloten dat u graag een veranda wilt hebben zijn er verscheidene mogelijkheden met betrekking tot materiaalkeuze. De houten veranda en de aluminium veranda staan al jarenlang aan de top in populariteit. Echter zijn materialen zoals PVC of glas ook in populariteit aan het groeien. Al deze materialen hebben een bepaalde functie en hoe deze er in uw tuin uit zal zien hangt ook deels af van uw woning:

  • Houten veranda: een houten veranda past perfect bij een ietwat klassieke woning, maar gaat ook goed samen met moderne woningen.
  • Aluminium veranda: aluminium veranda’s zijn echt gericht op moderne woningen en passen door de metalen uitstraling niet zo goed bij klassieke woningen.
  • PVC veranda: dit is een vrij recent opkomend verandamateriaal, PVC veranda’s zijn wat goedkoper en vereisen minder onderhoud dan een houten veranda.
  • Glazen veranda: Tegenwoordig kunt u ook besluiten om een veranda geheel van glas te laten maken, hoe deze er uit ziet is zeer afhankelijk van uw woning en tuin. Om een goed beeld te krijgen van deze veranda kan het verstandig zijn om eerst een bezoek te doen aan onze showroom of om een adviesgesprek met onze specialisten in te plannen.

Met een goed beeld van de materialen die u kunt gebruiken wordt het tijd om een beslissing te maken met betrekking tot de positie van de veranda bij uw woning.

Aanbouw veranda of vrijstaande veranda?

Bij een veranda denken veel mensen dat dit als aanbouw wordt gemonteerd. Echter, in het geval dat u niet voldoende ruimte heeft aan uw woning of achter in de tuin simpelweg een betere locatie vindt kunt u er ook voor kiezen om een vrijstaande veranda te laten plaatsen.

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de veranda helemaal niet in de tuin te laten plaatsen maar bijvoorbeeld bij de voordeur of als hoek veranda om de hoek van uw woning heen. Welke veranda voor u is hangt af van uw persoonlijke voorkeur en de ruimte die uw woning biedt voor een passende veranda.

Veranda met zonwering in Almere

Wanneer u in de zomer in uw tuin geniet kan de zon erg fel worden. Om dit tegen te gaan kan het verstandig te zijn om extra zonwering bij uw veranda te laten monteren. Dit zorgt er voor dat u helemaal geen last hebt van weersinvloeden en te allen tijde kunt genieten van uw prachtige veranda op maat.

Naast zonwering zijn er nog vele additionele opties die u voor uw veranda uit kunt kiezen. Zo kunt u de keuze tussen een dubbele deur of een glasschuifwandsysteem maken.

Voor meer informatie over alle mogelijkheden nodigen wij u graag uit om een bezoek te nemen aan de showroom van Van Beem. Onze verandaspecialisten plannen ook graag een adviesgesprek met u in om alle opties gezamenlijk door te nemen.


Advies aanvragen
 

Onze showroom is centraal gelegen in de Randstad en zeven dagen per week geopend.

Ons Adres is:

IJweg 177
1161 EW Zwanenburg

020 - 4974 662

KvK: 34168131
BTW nr.: NL186904204B01

WordPress Themes