Tuinonderhoud of tuinrenovatie, wij helpen u graag uw tuin opknappen

U bent gek op uw tuin, maar heeft wellicht niet altijd tijd voor het tuinonderhoud. Nu kunt u dat natuurlijk uitbesteden, maar u kunt ook denken aan een tuinrenovatie om te komen tot een onderhoudsvrije of liever onderhoudsvriendelijk tuin. Zo kunt u weer lekker tuinieren zonder dat u telkens grootscheeps tuinonderhoud hoeft te doen.

tuinonderhoud_blok3

Wat is een onderhoudsvriendelijke tuin?

Laten we eerst even constateren dat een ‘onderhoudsvrije’ tuin niet bestaat. Zelfs als u de tuin helemaal laat betegelen, zal er na verloop van tijd toch onderhoud nodig zijn. Liever spreken we dan ook van een onderhoudsarme of onderhoudsvriendelijke tuin. Dat is een tuin waarbij er goed is nagedacht over de inrichting en de beplanting. Met een beperkt oppervlak gazon, dat liefst ook nog mooi vlak is, en voorzien van strakke randen. Verder niet-invasieve bodembegroeiing in de borders die zorgt dat onkruid geen kans krijgt, en traag groeiende struiken en heesters. Ook rotspartijen en vijvers zijn relatief onderhoudsarm.

Tuinonderhoud uitbesteden

Een tuin wordt voor uzelf ook onderhoudsarm zodra u ons het zware werk láát doen. Onze hoveniers kunnen bijvoorbeeld eens in de week, eens in de maand of twee keer per jaar langs komen om uw tuin een opknapbeurt te geven. Afhankelijk van de frequentie van onze inzet kunt u dan zelf meer of minder tuinonderhoud blijven doen.

Wat gaat mijn tuin opknappen kosten?

Er zijn te veel variabelen om een sluitend antwoord te kunnen geven op deze vraag. Het beste kunt u eens bij ons langs komen voor overleg. Als u ons kunt vertellen hoe groot uw tuin is en wat u precies aan ons wilt overlaten, dan geven we u graag een eerlijke prijsindicatie voor uw tuinonderhoud.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes