Tuinmeubelen: van loungeset tot tuinstoelen,
van design tuinmeubels tot betaalbare tuinset…

Als u op zoek gaat naar tuinmeubelen voor de inrichting van uw terras of veranda, dan kunt u bij de selectie verschillende overwegingen laten meespelen. U kunt bijvoorbeeld een loungeset selecteren om zijn unieke design. Of wellicht bent u vooral op zoek naar betaalbare set van tuinstoelen en een tuintafel? Of vindt u met name de duurzaamheid belangrijk en kiest u dus voor zeer slijtvaste tuinmeubels? Wat ook uw overweging is, bij Van Beem vindt u zeker een tuinset die aansluit bij uw wensen. Kom dus vooral een kijkje nemen in onze showroom!

Eettafelbuiten

Betaalbare tuinmeubelen

Wij bieden verschillende merken tuinmeubelen met elk hun eigen sterke punten. Een van de tuinmeubel-merken staat bekend om zijn goede kwaliteit tuinmeubels in combinatie met een aantrekkelijke prijs. De collectie omvat een complete collectie tuinsets met tuintafels en comfortabele stoelen voor een ‘eethoek’ op het terras, diverse loungesets inclusief tuinstoelkussens in een grote variatie moderne kleuren en motieven, en een eigen lijn tuintafels in een combinatie van houten bladen met metalen frame. Betaalbare kwaliteit.

Op zoek naar tuinmeubelen? Kom kijken!

U begrijpt, of u nu betaalbare, robuuste of juist heel bijzondere tuinmeubels zoekt, laat u vooral inspireren in onze showtuin in Zwanenburg, waar u alle verschillende merken kunt bewonderen en ‘bezitten’. Wij zijn 7 dagen per week geopend.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes