Luxe Buitenkamers en Tuinhuizen op maat

Goed nieuws voor wie op zoek is naar een modern bijgebouw van hout, op maat gemaakt met een uniek design. Van Beem Luxe Buitenverblijven worden volgens uw specificaties ontworpen, geheel ambachtelijk met de hand gebouwd en door onze eigen specialisten geïnstalleerd.

Ontwerp en bouw, uniek maatwerk

Heeft u zelf al een tekening of schets van het houten buitenverblijf dat u voor ogen heeft of heeft u wat foto’s uit een magazine? Is er al een architect betrokken die uw moderne bijgebouw heeft vormgegeven? Het maakt niet uit in welk stadium u bent. Wij helpen u graag met idee, ontwerp, bouw en afwerking, of verzorgen alleen de bouw en installatie conform uw bestaande design. Waarbij we in overleg bepalen op welke manier we uw moderne bijgebouw afwerken. Speciale houtsoorten, bijzonder gevormde ramen, afwijkende dorpels of geïntegreerde terrassen en veranda’s… alles is mogelijk want – we benadrukken het nog maar eens – uw volledige bijgebouw wordt op maat gemaakt. Met de hand, en met de liefde van échte ambachtslieden.

Voorbeelden van houten bijgebouwen

Aangezien we elk Van Beem Buitenverblijf op maat maken en installeren, hebben wij geen vaste catalogus. We nodigen u graag uit onze showroom en inspireren u door eerder gerealiseerde projecten te laten zien. Wij begeleiden u elke stap van de weg naar uw ideale tuinhuis of buitenverblijf. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.

Uw droom, ons werk

U heeft een droom. Een luxe tuinhuis of buitenverblijf dat voldoet aan al uw wensen. Een waardevolle investering in een duurzaam product waar u uw leven lang plezier van beleeft. Onze producten worden op maat ontworpen en getimmerd. Zo is er geen buitengebouw hetzelfde. Wij nodigen u uit om met ons om tafel te gaan. Samen verkennen we uw ideeën en leggen we verschillende mogelijkheden voor. Uw keuze vertalen we door naar een 3D-projectvideo zodat u kunt zien hoe het gaat worden, nog voordat we begonnen zijn. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Plan vrijblijvend een afspraak met ons in.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes