[/vc_column][/vc_row]

Tuinhuis Haarlem

Hoe belangrijk is het voor u om een sfeervolle tuin in uw woonplaats Haarlem te hebben? Waarschijnlijk zult u hier “niet geheel onbelangrijk” op antwoorden. De stad Haarlem biedt veel rijtjeshuis of vrijstaande huizen met verschillende soorten tuinen, van klein tot groot. U hoeft niet meer te dromen van een luxe veranda met een haard of een houten tuinhuis met spotjes. Het perfecte plaatje wat u in uw hoofd heeft kunt u bij ons tot realiteit brengen.

Bij Van Beem bent u op het juiste adres als het gaat om het bedenken, ontwerpen en uitvoeren van uw droomtuin. Het maakt niet uit in welk stadium u momenteel zit; wij helpen u maar al te graag verder met ons ervaren team.

Soorten tuinhuizen
Wij bieden u diverse tuinhuizen van verschillende soorten materialen, afmetingen en kleuren. Houdt u van een chique tuinhuis waar alles in een strakke en moderne stijl is ingericht? Of houdt u eerder van een ouderwetse knusse tuin met uniek gevormde ramen en details? Met elke stijl die u wilt staan onze experts voor u klaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit diverse deuren met glas, geheel gemaakt van hout of een schuifdeur. Daarnaast kunt u ook zelf bepalen waar de ramen komen en hoe groot u deze wilt hebben. Elke detail kunt u met ons bespreken. Onze tuinhuizen en buitenverblijven zijn onderhoudsarm, waardoor u minder hoeft schoon te maken en te poetsen dan andere tuinhuisjes. Wij willen dat u zorgeloos en optimaal kunt genieten van uw tuin in Haarlem.

Afspraak maken
Vanaf het moment dat u de eerste stap heeft gezet om een afspraak te maken, begint het echte werk. U zult een vaste expert toegewezen krijgen die voortaan uw contactpersoon is. U kunt bij onze specialist al uw vragen kwijt. Voor ons is het belangrijk dat u uiteindelijk tevreden bent. Dit kunnen wij realiseren door een goed gesprek met elkaar in te plannen. Zo komen wij al snel te weten waar uw voorkeur en wensen liggen. Ook is het handig om aan te geven wat u liever wel en niet wilt.
Een andere tip is om online te kijken naar tuinhuizen die uw aandacht trekken. Deze afbeeldingen of video’s kunt u meenemen naar onze vestiging in Zwanenburg. Als alles in grote lijnen is besproken, gaan we over op de details. Hierna laat onze specialist een 3D video zien waar alle besproken ideeen en inspiratie tot een duidelijk beeld is gecreeerd. Zo ziet u exact wat u binnenkort in uw achtertuin kunt treffen. Op dit moment kunt u eventueel nog aanpassingen doorgeven.

Van Beem heeft al jaren ervaring in deze branche en wij denken graag met onze klanten mee. Het is daarom handig om meteen alles compleet te maken bij het bouwen van uw tuinhuis. Denkt u hierbij aan leidingen, ingebouwde lichten, ventilatie, stopcontacten en andere kleine, maar belangrijke dingen. Geef dit tijdig aan, want zo kunnen wij er voor zorgen dat wij boven uw verwachtingen gaan.

Heeft u genoeg online afbeeldingen en tijdschriften gezien en wilt u nu verschillende tuinhuizen in het echt bekijken? Dat kan bij ons! Wij hebben de grootste showroom van Europa, genaamd de “Van Beem Experience Center” waar veel veranda’s, tuinhuizen, buitenverblijven en vrijstaande en luxe overkappingen gepresenteerd worden. Wij zijn 7 dagen per week open en zijn altijd bereikbaar. U kunt gerust binnen lopen voor een kijkje of een vrijblijvend adviesgesprek!


Advies aanvragen
 

Onze showroom is centraal gelegen in de Randstad en zeven dagen per week geopend.

Ons Adres is:

IJweg 177
1161 EW Zwanenburg

020 - 4974 662

KvK: 34168131
BTW nr.: NL186904204B01

WordPress Themes