Tuinhuis Apeldoorn

Apeldoorn staat bekend om een stad met veel groenvoorziening. Gelukkig hebben de meeste bewoners van deze mooie stad vaak allemaal wel een voor-en/of achtertuin. Hierdoor bent u eigenlijk altijd wel omringd door veel groen en de natuur.
Onze Van Beem specialisten zorgen dat al het groen in uw achtertuin tot zijn recht komt. Hierbij kunt u denken aan prachtige bloemstukken en meubels, maar ook aan een luxe en moderne tuinhuis. Een sprookjesachtige tuin met een tuinhuis waar u altijd al van heeft gedroomd kunnen wij samen met u tot werkelijk brengen.

Bij Van Beem bieden wij u de mogelijkheid aan om in elke situatie een tuin op te knappen. Ongeacht hoe ver u al bent met het plannen van een tuinhuis plaatsen, wij helpen u tot aan de eindstreep.
Aangezien onze showroom 7 dagen per week open is, kunt u altijd binnen lopen. Onze specialisten staan direct voor u klaar. Bij ons staat eerlijk en oprecht advies op nummer één. Wij vinden het erg belangrijk dat u uiteindelijk content bent met het eindresultaat. Daarom zult u na een vrijblijvend adviesgesprek een vaste contactpersoon toegewezen krijgen. Onze specialist kunt u al uw vragen stellen en ideeën bespreken. Na een gesprek zult u een 3D ontwerp te zien krijgen in een video. Zo ziet u in één oogopslag hoe uw tuin wordt omgetoverd en zijn alle belangrijke details hier in toegepast. Hierna kunt u het één en ander aanpassen of toevoegen en dat is ook de reden achter de video.

Accessoires toevoegen aan uw tuinhuis
Het is ook mogelijk om diverse accessoires toe te voegen aan uw gloednieuwe tuinhuis. Wilt u in de winter lekker warm genieten en kijken naar de sterren? Dan kunt u er voor kiezen om bijvoorbeeld een buitenhaard toe te voegen in het plaatje. Ook is het mogelijk om een zonnescherm voor in de zomer te laten plaatsen door ons of een windscherm voor als er toch nog een briesje voorbij komt in de winter. De wind-en zonneschermen die wij bieden kunt u bijvoorbeeld aan de zijkanten van het tuinhuisje plaatsen als u daar grote ramen heeft.
Om uw tuinhuis compleet te maken met een gezellig en knus sfeertje, kunt u ervoor kiezen om de verlichting door ons te laten doen. U bepaalt uiteraard wat u mooi vindt en wij regelen de rest voor u. Op deze manier werken wij alles netjes voor u af en zullen er bijvoorbeeld geen bedradingen te zien zijn. Het is handiger en praktischer voor u om alles in één keer te doen, anders zult u er wellicht achteraf spijt van krijgen. Daarnaast kunt u zelf bepalen wat voor soort deuren u precies wilt. U heeft namelijk veel keuze, zoals bijvoorbeeld een glazen schuifwandsysteem, glazen vouwdeur of een houten deur. Alles wat u bij ons kiest zal op maat gemaakt worden, dus uw tuinhuis zal een unieke zijn.

Onze Van Beem Experience Center
U bent van harte welkom in onze 10.000 vierkante meter showroom. Hier hebben wij op ware grootte al onze tuinhuizen en veranda’s voor u nagemaakt in diverse stijlen. U kunt elke ruimte met eigen ogen bezichtigen en plaats nemen waar u maar wilt met een kop thee of koffie. Op deze manier willen wij er voor zorgen dat u alles in realiteit kunt zien en voelen. Wij streven naar 100% tevredenheidsgarantie en zorgen er voor dat dit bij elke klant uit komt.


Advies aanvragen
 

Onze showroom is centraal gelegen in de Randstad en zeven dagen per week geopend.

Ons Adres is:

IJweg 177
1161 EW Zwanenburg

020 - 4974 662

KvK: 34168131
BTW nr.: NL186904204B01

WordPress Themes