[/vc_column][/vc_row]

Tuinhuis Amsterdam

Indien u al een poosje in Amsterdam woont kan het zijn dat uw tuin na een tijdje gaat vervelen. Op zo’n moment is een tuinhuis een geweldige toevoeging aan uw tuin. Met een tuinhuis heeft u niet alleen een plekje om in ieder seizoen van uw tuin te genieten, een tuinhuis biedt ook een luxe uitstraling. Daarnaast zorgen tuinhuizen en andere bouwwerken in uw tuin en woning voor een verhoging van de meerwaarde van uw woning, waardoor u in de toekomst uw uitgave wellicht weer terugverdient. Benieuwd naar de mogelijkheden die Van Beem u kan bieden op het gebied van tuinhuizen? Wij doen er alles aan om voor u hét perfecte tuinhuis te maken, zoals ons hoge klantcijfer aanduidt.

Tuinhuis op maat in Amsterdam

Wanneer u via Van Beem een tuinhuis voor uw tuin in Amsterdam wilt kopen dan kunt u er van uit gaan dat deze geheel op maat voor uw situatie wordt gemaakt. Kom vooral eens langs bij onze showroom, centraal gelegen in Zwanenburg, om inspiratie op te doen voor uw potentiële tuinhuis. De Van Beem showroom is de grootste vier seizoenen showroom in Nederland met verscheidene tuinhuizen op ware grootte. U kunt 7 dagen in de week bij de showroom langskomen en we zien u ook graag verschijnen, zorg er wel voor dat u rekening houdt met de differentiërende showroom openingstijden.

Naast dat u onze showroom kunt verkennen zijn er ook altijd specialisten aanwezig in de showroom waar u een gesprek mee aan kunt gaan. In samenspraak kunnen jullie de samenstelling van uw tuinhuis op maat bespreken. Met advies van een expert kunt u er van verzekerd zijn dat het tuinhuis goed samengaat met uw tuin en woning, maar uw eigen input staat natuurlijk vooraan. Nadat jullie hebben gespard over een mooie samenstelling kan de tuinhuis specialist uw gewenste tuinhuis in een 3D-ontwerp verwerken zodat u direct een beeld heeft van de uitstraling van de veranda en of het bij uw tuin en woning past.

U kunt er ook voor kiezen om vooraf een afspraak met onze tuinhuis specialisten in te plannen, op locatie of gewoonweg bij u thuis!

Tuinhuis met overkapping kopen

Uw tuinhuis zal geheel op maat gemaakt worden, dat betekent dus ook dat u een tuinhuis met een additionele overkapping kunt kopen zodat u een binnen gedeelte en een buiten gedeelte heeft. Het buitengedeelte onder de overkapping is perfect voor een mooie loungeset en wellicht kunt u het binnen gedeelte als bergruimte of hobbyruimte gebruiken. Daarnaast geeft een tuinhuis met overkapping een gezellige uitstraling.

Naast een additionele overkapping kan uw tuinhuis uitgerust worden met diverse toevoegingen, denk daarbij bijvoorbeeld aan kwalitatieve zonwering. Dit valt niet te missen op de warme zomerdagen en is zeker een waardevolle toevoeging aan uw tuinhuis.

Benieuwd naar de verdere mogelijkheden voor uw tuinhuis op maat? Schroom dan niet om contact op te nemen met één van onze specialisten om samen de opties door te nemen.

Tuinhuis inrichten – meubilair en verlichting

Wanneer u via Van Beem een tuinhuis op maat koopt kunnen wij u ook ontzorgen van de inrichting van uw tuinhuis. Kom vooral eens in onze showroom kijken naar de diverse tuinmeubelen en loungesets waarmee u uw tuinhuis af kunt maken. Het interieur van een tuinhuis is namelijk minstens zo belangrijk als de buitenkant en om een gezellige luxe uitstraling te realiseren kunnen goede tuinmeubelen

Ook bieden wij verschillende vormen verlichting voor uw tuinhuis aan. Zo zijn er verscheidene mogelijkheden voor verlichting. Kiest u voor LED-strips of bent u een grotere fan van spotjes? Vrijwel alles is mogelijk bij Van Beem, dus bespreek het vooral met uw aanspreekpunt binnen Van Beem.

Tuinhuis plaatsen in combinatie met een nieuw tuinontwerp

Naast het plaatsen van een tuinhuis kunnen wij u op nog veel andere vlakken prachtige maatwerk oplossingen bieden. Zo zijn onze Van Beem hoveniers er voor u wanneer u behoefte heeft aan een nieuw tuinontwerp of simpelweg voor het onderhouden van uw tuin. Wij leggen prachtige tuinen aan naar die perfect aan sluit op uw wensen.  Of u nou een onderhoudsarme tuin wilt of juist een tuin vol met groen? Wij kunnen al uw wensen in volvulling laten gaan, niets is voor ons als tuinspecialisten spannender dan uw voorkeuren in kaart brengen om vervolgens uw droomtuin te ontwerpen.

Van Beem verzorgt graag uw gehele tuinproject, zo maken we samen met u het eerste ontwerp en passen we die zo veel als u wilt aan totdat het aan al uw wensen voldoet. Wanneer het tijd is voor het implementeren van het ontwerp staan onze hoveniers ook voor u klaar en ook voor periodiek onderhoud zullen de tuinspecialisten van Van Beem u het werk uit handen nemen. Daarnaast kunt u samen met de hovenier ook de mogelijkheden voor prachtige tuinverlichting bespreken. Zo kunt u ook ’s avonds nog van uw tuin genieten.

Voor zowel uw tuinprojecten als uw bouwprojecten in de tuin kan Van Beem u geheel ontzorgen. Benieuwd wat er allemaal nog meer mogelijk is via Van Beem? Neem vooral contact met ons op en bespreek het met één van onze vele specialisten.


Advies aanvragen
 

Onze showroom is centraal gelegen in de Randstad en zeven dagen per week geopend.

Ons Adres is:

IJweg 177
1161 EW Zwanenburg

020 - 4974 662

KvK: 34168131
BTW nr.: NL186904204B01

WordPress Themes