Tuinhuis Amstelveen

Hoe fijn is het om in Amstelveen te kunnen genieten van de natuur, zoals in Het Amsterdamse Bos wat bij de gemeente Amstelveen hoort. De vogels die fluiten en heerlijke frisse lucht.
Als u een tuin heeft in Amstelveen, dan kunt u daar voortaan gewoon thuis van genieten. Maar als u niet helemaal blij bent met uw tuin, dan hebben wij daar nu een passende oplossing voor.
Bij Van Beem zorgen wij ervoor dat uw tuin er perfect uitziet zoals u dat wilt. Dit kan al erg simpel en snel gerealiseerd worden door middel van een tuinhuis te plaatsen. Dit kan op een gewenste plek in uw tuin.

Keuze uit veel soorten tuinhuizen

Het voordeel van een tuinhuis kopen bij Van Beem is dat u zelf alles bepaalt. Hierbij kunt u denken aan de stijl, kleuren, materialen, gewenste grootte en details. Alle ideeën die u heeft opgedaan of die wij samen met u kunnen bedenken, zullen wij tot werkelijkheid brengen.
Op het moment dat u een keuze gaat maken uit diverse tuinhuizen, kunt u ook kiezen uit twee verschillende daken, zoals een plat dak of een lessenaarsdak die schuin afloopt. Onze daken zijn voorzien van glas, polycarbonaat of opaal polycarbonaat. Bij elk dak zit er een goot aan vast welke u ook zelf kiest. Houdt u van een moderne en strakke goot? Of liever een ronde of moderne goot? Aan u de keus wat uw stijl is.
Ook is het handig om te weten wat voor soort ramen u wilt. U kunt namelijk kiezen uit 6 verschillende ramen en deuren kiezen. Een paar voorbeelden zijn een vast raam, een glazen schuifdeur of zelfs een dubbele schuifdeur. De zijkanten van uw toekomstige tuinhuis kunt u in dezelfde stijl laten plaatsen als de voorkant, maar u kunt bijvoorbeeld ook een schutting kiezen van aluminium of opaal. Wij zorgen er voor dat alle deuren en ramen geruisloze en lichte bediening hebben. Zo ervaart u en eventuele gasten het meeste comfort in uw nieuwe tuinhuis. Daarnaast zorgen wij ook voor de isolatie, zodat u ’s winters ook kunt genieten in de tuin.

Bij Van Beem is het mogelijk om uw tuinhuis in verschillende formaten en vormen te plaatsen. Wij begrijpen dat niet iedereen dezelfde smaak heeft en daarom bieden wij ook achthoekige, vijfhoekige, ovale en zelfs L-vormige tuinhuis aan.

Wij verzorgen niet alleen de complete inrichting van uw tuinhuis, maar ook verlichting, zoals spotjes of led lampen, en ook verwarmingselementen, zoals heaters. Om het plaatje compleet te maken kunt u er ook voor kiezen om bepaalde muurelementen te plaatsen. Het is mogelijk om uit diverse stenen te kiezen en zo kunt u een soort stenen vensterbank of bankje laten maken.
Verder zijn er ook opties om de vloer in de tuin te renoveren. Ook op dit gebied zijn wij specialisten en hebben wij een groot assortiment van tegels, zoals keramische en luxe betontegels.

Ontwerp uw tuinhuis online

Wij denken altijd met u mee en daarom hebben wij het erg makkelijk gemaakt voor u. Op onze website kunt u namelijk zelf uw tuinhuis ontwerpen. Het voordeel hieraan is dat u alle maten kunt invoeren en op deze manier ziet u wat het eindresultaat gaat worden in uw achtertuin. Alle opties die wij hierboven hebben verschijnen ook in onze handige ontwerpsysteem.

Professioneel en eerlijk advies

Voor ons is het erg belangrijk dat onze klanten meer dan tevreden zijn met het eindresultaat. Of u nou heeft gekozen voor een totale verbouwing met bijvoorbeeld een zwembad en tuinhuis of enkel tuinmeubelen bij ons heeft besteld, service staat bij ons op nummer één. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze prachtige tuinhuizen, overkappingen en veranda’s? U bent altijd van harte welkom in onze showroom!


Advies aanvragen
 

Onze showroom is centraal gelegen in de Randstad en zeven dagen per week geopend.

Ons Adres is:

IJweg 177
1161 EW Zwanenburg

020 - 4974 662

KvK: 34168131
BTW nr.: NL186904204B01

WordPress Themes