Tuinhuis Almere

Zit u ook wel eens in de zon te genieten met de gedachte om uw gehele tuin in Almere onder handen te nemen? Het kan zijn dat u bepaalde redenen heeft die u tegenhouden om hier niet achter aan te gaan, zoals de tijd die u er in moet steken of u weet niet waar u moet beginnen. Daarom bent u bij ons op het juiste adres. Wij zullen een last van uw schouders nemen, aangezien wij alles van A tot Z voor u zullen regelen. Denkt u hierbij aan het ontwerp van een tuinhuis, een eigen en professioneel montage team en daarnaast uitstekende garantievoorwaarden.

Bij Van Beem maken wij alles op maat. Het enige wat u hoeft te doen is aangeven hoe groot uw tuin is, zodat wij hier mee aan de slag kunnen. Mocht u de grootte niet weten dan kunnen wij dit voor u opmeten. Op het moment dat u de keuze heeft gemaakt om in ieder geval een afspraak met ons te maken, wat uiteraard een vrijblijvend adviesgesprek zal zijn, zullen we samen met u alles bespreken. U geeft al uw wensen en details aan en deze punten zullen wij dan verwerken in een 3D video. Hier zult u een ontwerp zien in uw eigen achtertuin. Op deze manier zorgen we er voor dat u een beeld heeft van het eindresultaat. Daarnaast zult u ook één aanspreekpunt hebben voor het project.

Keuze uit diverse accessoires
Aangezien wij veel mogelijkheden en opties bieden voor onze tuinhuizen is het handig om van tevoren te weten wat u wilt. U kunt online op het internet inspiratie opdoen of in tijdschriften. Met bepaalde richtlijnen kunnen wij namelijk het project naar een gewenst eindresultaat brengen. U kunt kiezen uit tuinhuizen van diverse materialen en accessoires. Zo bepaalt u zelf wat voor soort deuren en ramen u wilt, bijvoorbeeld een glazen schuifwand of een grote houten deur. Onze tuinhuizen zijn van duurzaam hout gemaakt en u beslist wat voor stijl en kleuren u het liefst terug wilt zien. Dit geldt ook voor de vloeren, omdat het aanbod erg groot is.
Ook is het mogelijk om verschillende accessoires er bij te kiezen. Hierbij kunt u denken aan zonwering, zijschermen, terrasverwarming en meubels. Al onze loungesets en tuinmeubelen zijn weer-en windbestendig. Hierdoor kunt u gerust alles buiten laten staan, zelfs in de regen. Dit geldt ook voor de frames en kussens.
Daarnaast verzorgen wij ook de verlichting, elektriciteit en afwerking van bijvoorbeeld regengoten in uw tuinhuis indien u dat wenst. Het is verstandig om dit van tevoren te bedenken en aan te geven bij uw tuinhuis specialist. Mocht u het liever zelf willen doen zodra het tuinhuisje af is, realiseert u zich dan dat dit voor veel stress en gedoe kan zorgen.

Onze Van Beem showroom
Een aanrader is om langs te komen in onze showroom, Van Beem Experience Center. Op 10.000 vierkante meter hebben wij al onze artikelen uitgepakt en gepresenteerd. Zo kunt u in werkelijkheid genieten van een kop koffie in een luxe tuinhuis met verwarming of een overdekte veranda met een moderne uitstraling. Op deze manier kunt u alle materialen voelen, onze meubels testen en de kwaliteit ervaren van elk product. Van Beem levert Duitse kwaliteit voor een Nederlandse prijs. Onze klanten beoordelen ons niet voor niets met een hoge score van 9+.


Advies aanvragen
 

Onze showroom is centraal gelegen in de Randstad en zeven dagen per week geopend.

Ons Adres is:

IJweg 177
1161 EW Zwanenburg

020 - 4974 662

KvK: 34168131
BTW nr.: NL186904204B01

WordPress Themes