Tuinverlichting. Beleef het in onze In-Lite nachttuin!

Van Beem hoveniers heeft een echte specialist in huis als het gaat om led tuinverlichting. Tuinverlichting is niet iets dat je er zomaar even bij doet. Het is namelijk een belangrijk sfeerelement om uw tuin ook in de avonduren optimaal tot zijn recht te doen komen.

tuinverlichting_blok3

Led tuinverlichting aanleggen

Een goede tuinverlichting met led lampen omvat meer dan een paar spotjes. Wij verkopen de moderne tuinverlichting-systemen van het A-merk In-Lite, met naast ingebouwde en los te plaatsen grondspots ook staande lampen, wandlampen en opbouwlampen. Dit alles aangestuurd met een modern systeem dat u in staat stelt de tuinverlichting in groepen in te schakelen.

In-lite verlichting volgens lichtplan

Verlichting is voor onze hoveniers de laatste jaren een steeds belangrijker onderdeel van het tuinontwerp. Wij maken een lichtplan dat optimaal gebruik maakt van de sterke punten van uw tuin. Zo kunnen we een muur met een fraai reliëf zó aanlichten dat interessante schaduwwerking ontstaat. En met slim geplaatste spots kunnen ook de schaduwen van struiken en bomen voor interessante effecten zorgen. Bovendien is het natuurlijk zaak de looppaden goed aan te lichten, zodat u zich ook ‘s avonds veilig door uw tuin kunt verplaatsen.

In-lite verlichting ‘live’!

Als u alle mogelijkheden van de In-Lite tuinverlichting wilt ontdekken, bent u van harte welkom in het Van Beem Experience Center in Zwanenburg. Wij hebben, als enige tuinshowroom van Nederland, in een verduisterde ruimte een nachttuin gecreëerd, waar u de effecten van een goede in-lite tuinverlichting ‘live’ kunt bewonderen.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes