Tuinpoorten in hout, metaal of composiet…
een tuinpoort op maat begint bij Van Beem

Een tuinpoort of garagepoort vormt de entree tot uw terrein en is daarmee toch een beetje het visitekaartje van uw woning. De toegangspoort zorgt voor de veiligheid, maar heeft zeker ook een esthetische functie. Daarom is het belangrijk goed na te denken over de uitstraling van uw tuinpoort. Kiest u voor een tuinpoort van metaal, zoals aluminium of corten staal, voor een houten toegangspoort of voor onderhoudsvrij composiet?

tuinpoort_blok2

Een tuinpoort die draait of schuift?

Tuinpoorten kunnen opendraaien of zijwaarts open schuiven. Dit kan eventueel met de hand, maar de meeste mensen kiezen er toch voor hun poort te automatiseren. De keuze voor een toegangspoort met draaiende deuren of voor een schuifpoort hangt vooral af van de situatie ter plekke. Een draaiende poort neemt meer plaats in binnen in de tuin, terwijl voor een schuivende poort natuurlijk aan de zijkant van de entrée langs de erfgrens voldoende ruimte moet zijn om de poort weg te schuiven. Qua vormgeving maakt het verder weinig uit of u een draaiende of een schuivende tuinpoort kiest.

Tuinpoort op maat

Zoals u weet, werkt Van Beem Hoveniers uitsluitend samen met A-merken die gegarandeerd topkwaliteit bieden. Ook voor onze tuinpoorten hebben wij weer zo’n leverancier gevonden. Wij werken nauw met deze producent samen bij het leveren van maatwerk tuinpoorten. Dit betekent dat wij u van A tot Z kunnen ontzorgen. U kiest - eventueel in overleg met onze tuinontwerper - een tuinpoort die perfect bij u past, en wij zorgen voor een tuinpoort die perfect past.

Poort

Tuinpoort kopen? Kom naar onze showroom

In onze showroom in Zwanenburg presenteren wij diverse voorbeelden van tuinpoorten. U kunt bij ons zeven dagen per week terecht om u te laten inspireren op het gebied van tuinpoorten en alle andere tuinelementen, van de kleinste borderplant tot de grootste veranda.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes