Natuursteen tegels - flagstones voor op de vloer
of tegen de muur

Een natuurstenen vloer is al zo oud als de mensheid zelf. Immers… de eerste mensen woonden in grotten! Ook vandaag de dag leven we nog graag op natuursteen. Flagstone tegels sieren onze woonruimten maar zeker ook de tuin. Een natuurstenen verandavloer of een terras van flagstones biedt een natuurlijke en toch zeer chique uitstraling. Daarnaast is het mogelijk om muren van natuursteen te stapelen, of om een binnen- of buitenmuur met dunne natuursteen tegels te bekleden.

natuursteen_blok3

Flagstones in alle vormen en kleuren

Het mooie van natuursteen is de enorme variatie die het materiaal biedt. Naast flagstones in de grijze nuances van graniet en leisteen zijn er ook gele, rode en blauwachtige natuurstenen tegels beschikbaar. In onze showroom in Zwanenburg tonen wij een uitgebreide collectie flagstones, zowel in realistische siertuinen als in speciale vloer-displays.

Natuursteen tegels leggen

Er is een groot verschil tussen het leggen van gelijkvormige plavuizen of klinkers en natuursteen tegels. Leggen van veelvormige flagstones, die ook nog eens niet allemaal exact dezelfde dikte hebben, vraagt om veel geduld, vakmanschap en gevoel voor esthetiek. We leggen de flagstones zó dat de vormen van naastgelegen stenen mooi aansluiten, om al te brede voegen te voorkomen. Onze ervaren ‘stenenleggers’ beschikken over de techniek én de creativiteit om uw natuurstenen vloer of wand een mooi uniforme uitstraling te geven. En vanzelfsprekend adviseren onze hoveniers u graag over de beste combinatie kleuren voor zowel de flagstones als de voegen, passend bij de uitstraling van uw woning en het karakter van uw tuin.

Meer weten? Vraag advies over natuursteen!

Heeft u nog vragen of wilt u zich laten inspireren door onze modeltuinen? U bent van harte welkom in onze showroom. Wij zijn zeven dagen per week geopend. Al kunt u voor een gesprek over een concreet project het beste eerst even bellen. Dan maken we een expert voor u vrij, en zorgen we voor iets éxtra lekkers bij de koffie.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes