Met tuinhaard of buitenkachel schept u een warme sfeer op uw terras

Met een terrashaard creëert u letterlijk en figuurlijk een warme sfeer. Tuinkachels zijn er in vele soorten, van de simpele vuurkorf tot een complete metalen buitenhaard, als echte open haard voor uw tuin en terras. Bij Van Beem verkopen we tuinhaarden en buitenkachels van het topmerk ZENO, specialist in Corten staal design terrashaarden.

tuinhaard_blok3

De hangende
terraskachel

De meeste terrashaarden van Zeno zijn niet alleen vrij te plaatsen, maar kunnen ook hangend gebruikt worden vanwege de isolerende gelamineerde achterwand. Daarnaast kunt u ze gebruiken als barbecue, met het meegeleverde BBQ-rooster.

Vrijstaande
tuinhaard

De vrijstaande tuinhaard heeft als voordeel dat u hem overal neer kunt zetten. Vrij in de open ruimte, of tegen een wand. Zelfs tegen een houten wand, want de achterwand is geïsoleerd met een gelamineerde plaat.

Metalen houtkachels voor buiten

Veel moderne design houtkachels voor buiten zijn gemaakt van zogenaamd Corten staal. Een dikke staalplaat met als belangrijkste eigenschap dat het mág roesten. De kachels krijgen daardoor een stoere, robuuste en natuurlijke uitstraling. Het roestlaagje vormt meteen ook een bescherming, waardoor het oxydatieproces stopt.

Design tuinhaarden en vuurtafels

Speciale vermelding verdienen de strakke design open haard-kachels voor buiten, die een fraai kader creëren voor uw haardvuur. En dan zijn er nog de bijzondere corten stalen vuurtafels, waar in het midden van de tafel een gezellig vuurtje brandt. Deze tafels branden op aardgas of butagas. In de tafel is een speciale ruimte aangebracht voor het discreet opbergen van de gasfles. De stalen vuurtafels worden ‘verroest’ of gelakt geleverd.

Vind uw tuinhaard in onze showroom

In onze showroom in Zwanenburg vindt u een mooie collectie tuinhaarden en buitenkachels. Wij zijn zeven dagen per week geopend om u te inspireren.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes