Composiet vlonderplanken, tuinhuis, terras of composiet meubelen op maat

Als we het hebben over composiet voor de tuin denken de meeste mensen meteen aan composiet vlonderplanken of een tuinhuis van composiet planken. Het is waar dat composiet een interessant alternatief is voor hout, want composiet heeft amper onderhoud nodig en kan zó gemaakt worden dat het sterk op hout lijkt. Minder bekend zijn de andere toepassingen van composiet als materiaal in het buitenleven. Zoals composiet tuinschermen, overkappingen en meubels.

composiet_blok3

Composiet tuinschermen en meubels

Van Beem is leverancier van een van de A-merken voor composietmaterialen in de tuin. Wij kunnen onder meer tuinschermen, hekwerken en zelfs composiet tuinmeubels leveren die geheel op maat gemaakt zijn voor uw tuin of veranda. In dit geval gaat het om composiet-producten met de uitstraling van beton of natuursteen, die pas bij zeer nabij onderzoek (even met de knokkels… tok-tok) gemaakt blijken te zijn van het lichte en sterke composiet.

Composiet terras elementen

Natuurlijk kunt u de vloer van uw terras laten maken van composiet planken. Maar denk ook eens aan het ‘bouwen’ (op maat laten maken en plaatsen) van composiet design elementen zoals plantenbakken en ‘betonnen’ meubels. Wij verkopen maatwerk zitblokken, tafels en banken met de uitstraling van beton en de hanteerbaarheid van composiet. Het composietmateriaal is versterkt met glasvezel en daardoor ijzersterk. Zoals gezegd op maat gemaakt voor uw tuin, en verkrijgbaar in alle ral-kleuren.

Maatwerk in design

Heeft u een buitenissig gevormde overkapping in gedachten, maar weet u niet hoe deze te realiseren? Denk dan aan composiet. Als u of uw tuinarchitect een overkapping of decoratief-utilitair object wilt laten realiseren, dan zien we uw ideeën graag tegemoet. Samen met onze leverancier gaan we dan op zoek naar een manier om uw design wáár te maken. Omdat de meeste elementen sowieso met de hand op maat gemaakt worden, is een uitdaging niet gauw te groot voor onze composiet-specialist.

Toon uw ideeën en spreek uw wensen uit

U weet nog niet half wat er allemaal kan met composiet. Sterker, wij zijn zelf ook regelmatig verbaasd over de gevonden oplossingen en de eindkwaliteit die onze partner realiseert. Kom dus in ieder geval uw idee aan ons voorleggen, dan weet u snel wat de (on)mogelijkheden zijn.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes