Het hoveniersbedrijf van Rob’s Grote Tuinverbouwing…
betrouwbaar team voor een moderne tuin

Als u het RTL-programma Rob’s Grote Tuinverbouwing een beetje volgt, weet u dat Rob Verlinden samen met het hoveniersbedrijf graag een moderne tuin creëert. Dat wil zeggen een tuin die relatief makkelijk te onderhouden is, met een indeling die gevarieerd gebruik mogelijk maakt, en moderne hulpmiddelen om de gebruiksduur van de tuin te verlengen. Dat wil zeggen: verlichting voor een aangenaam verblijf in de avond, en beschutting en verwarming voor buiten genieten buiten het hoogseizoen. Als uw hoveniersbedrijf een moderne tuin aanlegt conform de ideeën van Rob’s Grote Tuinverbouwing, dan heeft u minstens twee keer zo veel plezier van uw tuin!

tuinaanleg_blok3

Hét hoveniersbedrijf van Midden-Nederland

Voor een moderne tuin, maar ook voor meer klassieke tuinen weet Midden-Nederland Van Beem Hoveniers steeds beter te vinden. Dat is ook logisch, want we zijn als familiebedrijf al sinds 1901 ‘Geworteld in Groen’ en actief in de serviceverlening aan een steeds groeiende groep tevreden klanten. De samenwerking met Rob’s Grote Tuinverbouwing heeft onze groei een extra impuls gegeven, maar de ware basis onder ons succes is een onversneden, compromisloze toewijding aan onze klanten. Dat dit resultaat oplevert, blijkt ook uit de zeer positieve referenties via de onafhankelijke klanttevredenheidsmetingen van hoveniernederland.nl (Score: 9.2 - zoek op groenrijk hoveniers Zwanenburg).

Één aanspreekpunt voor uw hele tuinproject

Uw hoveniersbedrijf neemt de verantwoordelijkheid voor het complete project, van het eerste schetsontwerp via de tuinaanleg tot aan installatie van tuinverlichting. Bij Van Beem Hoveniers heeft u steeds contact met een en dezelfde adviseur, die het hele proces begeleidt en ook bij de uitvoering aanwezig is.

Laat ons hoveniersbedrijf uw tuin aanleggen

Wilt u een nieuwe, moderne tuin, aangelegd door de specialisten die ook Rob’s Grote Tuinverbouwing ondersteunen? Start uw project met een bezoek aan onze showroom in Zwanenburg. Wij ontvangen u er graag, zeven dagen per week. Neem contact met ons op, dan maken we snel een afspraak.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes