Tuinaanleg? Uw hoveniersbedrijf voor alle soorten tuinaanleg

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor tuinaanleg? Van het her aanleggen van uw tuin en/of renoveren van uw oude tuin d.m.v. het gebruik van de materialen die in uw tuin aanwezig zijn, tot het compleet opnieuw inrichten van uw tuin met nieuwe materialen. Wij vertalen uw wensen naar een mooie tuin en verzorgen de tuinaanleg. Daarbij kunnen wij ook alle materialen leveren die nodig zijn voor het aanleggen van uw nieuwe tuin.

Border

Hét hoveniersbedrijf van Midden-Nederland

Voor een moderne tuin, maar ook voor meer klassieke tuinen weet Midden-Nederland Van Beem Hoveniers te vinden. Dat is ook logisch, want we zijn als familiebedrijf al sinds 1901 actief in de serviceverlening aan een steeds groeiende groep tevreden klanten.

Wij ontvangen u graag om u uitgebreid te informeren over de mogelijkheden voor uw tuinproject. Maar vooral ook om heel goed te luisteren naar uw wensen op tuingebied. Want dát is wat Van Beem onderscheidt als succesvolle hovenier: het vermogen ons in te leven in uw wensen en te snappen wat uw tuin kan ‘bezielen’. Niet voor niets scoort Van Beem een dikke 9 in klanttevredenheid.

Één aanspreekpunt voor uw hele tuinproject

Van het eerste schetsontwerp, via het ruwe grondwerk, de beplanting, inrichting tot aan het installeren van een sfeervolle verlichting en natuurlijk het onderhoud… bij Van Beem Hoveniers verzorgen we graag uw complete tuinproject. U heeft steeds contact met één en dezelfde adviseur, die het hele proces voor u begeleidt.

Laat ons hoveniersbedrijf uw tuin aanleggen

Wilt u een nieuwe, moderne tuin, aangelegd door specialisten? Start uw project met een bezoek aan onze 10.000m² overdekte showroom in Zwanenburg. Wij ontvangen u er graag, zeven dagen per week. Neem contact met ons op, dan maken we snel een afspraak.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes