Samen met u op zoek naar ‘dé tuin’

De architecturale tuin, de kubistische tuin, de Monet-tuin, de onderhoudsarme tuin, de wilde tuin, de klassieke tuin, de ludieke tuin, de kunsttuin, de zentuin: zoveel smaken, zoveel tuinen. Uiteindelijk bepaalt u, de klant, wat voor u dé ideale tuin is. Als tuinenspecialist in hart en (hove)nieren vinden wij niets zo spannend als een maatwerk tuin ontwerpen en aanleggen die past bij uw smaak, uw woning én de manier waarop u wilt genieten van het buitenleven. Wij verzorgen graag uw complete tuinproject inclusief aanleg en constructie van veranda’s, tuinkamers, terrassen en zonwering.

De hoogste kwaliteit olijfbomen en mediterrane planten van onze exclusieve kwekers in Italië en Spanje.
Meer informatie
Sfeervolle tuinverlichting begint met een goed lichtplan. Verken de mogelijkheden met onze expert.
Meer informatie
Een stijlvolle eerste indruk. Tuinpoorten op maat zorgen voor een welkom en veilig gevoel.
Meer informatie
Voordat onze hoveniers bij u aan de slag gaan, bekijkt u uw droomtuin in 3D in onze bioscoop. Zo weet u precies hoe het gaat worden.
Meer informatie
Natuursteen brengt uw tuin tot leven. Speelse kleuren wisselen elkaar af en zorgen voor een unieke uitstraling.
Meer informatie
Wilt u zelf aan de slag in uw tuin? Wij adviseren u graag en leveren de losse tuinmaterialen direct in uw tuin.
Meer informatie
Goede bestrating gaat jarenlang mee en zorgt voor onbezorgd genot van uw tuin. Laat u adviseren door onze hoveniers.
Meer informatie
Stijlvol composiet op maatwerk voor uw unieke tuinmeubel, wand of overkapping. Alles is mogelijk.
Meer informatie
Wij nemen u het zware werk uit handen. Het onderhoud van uw tuin kunt u met een gerust hart toevertrouwen aan onze hoveniers.
Meer informatie

Sterk in luisteren naar uw wensen

Wij ontvangen u graag om u uitgebreid te informeren over de mogelijkheden voor uw tuinproject. Maar vooral ook om heel goed te luisteren naar uw wensen op tuingebied. Wat dát is wat Van Beem onderscheidt als succesvolle hovenier: het vermogen ons in te leven in uw wensen en te snappen wat uw tuin kan ‘bezielen’. Niet voor niets scoort Van Beem een dikke 9 in klanttevredenheid.

Één aanspreekpunt: uw persoonlijke projectmanager

Van het eerste schetsontwerp, via het ruwe grondwerk, de beplanting, inrichting tot aan het installeren van een sfeervolle verlichting en natuurlijk het onderhoud… bij Van Beem Hoveniers verzorgen we graag uw complete tuinproject. Daarbij hebt u steeds contact met één en dezelfde projectmanager, die het hele proces voor u begeleidt. Desgewenst inclusief het bouwen van een veranda, tuinhuis of luxe buitenverblijf, en het installeren van topkwaliteit zonwering.

Uw droom, ons werk

U heeft een droom. Een tuin waar u overdag en ’s avonds van kunt genieten. Een plek om buiten te ontspannen en te genieten van alles wat het buitenleven te bieden heeft. Wij nodigen u uit om met ons om tafel te gaan. Samen verkennen we uw ideeën en leggen we verschillende mogelijkheden voor. Uw keuze vertalen we door naar een 3D-projectvideo zodat u kunt zien hoe het gaat worden, nog voordat we begonnen zijn. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Plan vrijblijvend een afspraak met ons in.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes