Grote plantenbakken, bloempotten en bloembakken voor buiten van Adezz

Als buitenspecialist zijn wij altijd op zoek naar de beste leveranciers, met producten van een kwaliteit die aansluit bij wat wij onze klanten willen bieden. Als het gaat om metalen en houten plantenbakken, bloempotten, vijvers en vuurelementen, zijn wij er trots op ons assortiment te mogen verrijken met de topkwaliteit van leverancier Adezz. Een zeer succesvol Nederlands bedrijf met vestigingen in bijna alle Europese landen.

Composietplantenbak

Grote bloempot of plantenbak

Adezz staat bekend om zijn prachtige XXL plantenbakken en bloempotten, gemaakt van corten staal, gegalvaniseerd staal, aluminium, hardhout, glasvezel of polymeer-beton. Het zijn echte designelementen waarin de planten perfect tot hun recht komen. De kleinere potten zijn ideaal voor bijvoorbeeld een buxus-bol of -haagje, terwijl u in de grotere plantenbakken gemakkelijk een hele olijfboom kunt planten.

Plantenbakken in alle soorten en maten

Van een aluminium kubus-plantenbak van 40x40x40cm met een gewicht van 7 kilo tot een polymeer-betonnen hoge bloempot van 150x120cm die ruim 400 kilogram weegt… de keuze aan Adezz-producten is zeer breed. Alles is geproduceerd volgens strenge kwaliteitseisen en dus behalve voor particulier gebruik ook geschikt voor toepassing in de publieke ruimte.

Plantenbakken buiten

Belangrijk voordeel van Adezz producten is dat zij bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. U kunt ze dus rustig het hele jaar door buiten laten staan. De grote plantenbakken van corten staal zullen wel roesten, maar dat hoort zo. Het oxydatielaagje beschermt de stalen mantel tegen doorroesten. Aluminium plantenbakken, gegalvaniseerde plantenpotten en de verschillende kunststof- en glasvezelversterkte bloempotten zijn nagenoeg onverslijtbaar.

Adezz showroom in Zwanenburg

In onze showroom in Zwanenburg krijgt u een prima indruk van wat er allemaal te koop is in Adezz tuinelementen en wij kunnen alles uit de Adezz-catalogus voor u bestellen, aan huis leveren en – zeker in het geval van een bloempot van honderden kilo’s – op de juiste plek plaatsen en van beplanting voorzien. U kunt langskomen wanneer u maar wilt, want wij zijn zeven dagen per week geopend.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes